Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

mariusD 02-05-09 22:23

Re: Cocktail tuning va prezinta

ce se mai discuta pe aci de cp, motoare, plecari de pe loc, viteze prin oras :)) o bicicleta care are de vanzare?:D

buddy_lexx 02-05-09 22:25

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 2283651)
ce se mai discuta pe aci de cp, motoare, plecari de pe loc, viteze prin oras :)) o bicicleta care are de vanzare?:D

eu 2 am :))) vrei?:P

Jok3r K10 02-05-09 22:28

da eu vreau cu tot cu roti ajutatoare ...:)....

AnDrEiCa 02-05-09 22:33

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 2283651)

eu am una:) CADRU de aluminiu.jante duble in "V" .cauciucuri late;) suspensie totala.

Jok3r K10 02-05-09 22:36

Gata l-am omorat pe Jonshon cu discutia noastra inutila......Aline fa un pustiu de bine si sterge treaba asta cu bicicletele te rog....sau cel putin postul meu....

johnson 04-05-09 08:10

Stai stai ca si eu vreau bicicleta, la modul f serios, am avut de cand ma stiu, iar acum prin ciudate intamplari am ramas fara si imi lipseste tare senzatia care o ai la un down hill pedalat la maxim, cu sarituri si tot tacamul. So, daca e vreo unul care stie ca nu mai are nevoie si are ceva bunut in posesie , m-ar interesa, doua bucati

Jok3r K10 04-05-09 16:54

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2286523)
Stai stai ca si eu vreau bicicleta, la modul f serios, am avut de cand ma stiu, iar acum prin ciudate intamplari am ramas fara si imi lipseste tare senzatia care o ai la un down hill pedalat la maxim, cu sarituri si tot tacamul. So, daca e vreo unul care stie ca nu mai are nevoie si are ceva bunut in posesie , m-ar interesa, doua bucati

Stiu eu pe cineva dar nu sunt sigur ca o mai are.....sa vorbesc cu omu si o sa iti dau un PM cu numarul lui

AnDrEiCa 04-05-09 17:43

[QUOTE=johnson;2286523]Stai stai ca si eu vreau bicicleta, la modul f serios, am avut de cand ma stiu, iar acum prin ciudate intamplari am ramas fara si imi lipseste tare senzatia care o ai la un down hill pedalat la maxim, cu sarituri si tot tacamul. So, daca e vreo unul care stie ca nu mai are nevoie si are ceva bunut in posesie , m-ar interesa, doua bucati[/QUOTE

Am un vecin care are o bicicleta.....nush cat de buna e .....are cadru din alumiun,jante in V,nush ce mai are,....am sa il intreb ce are defect la ea si iti comunic;)) iar ca o gluma;)) ACCEPTA SCHIMB CU MOTORUL TAU + DIFERENTA DIN PARTEA TA:d:D

johnson 04-05-09 21:17

Gata,am gasit exact ce ma interesa,maine merg sa le iau si dupa ce termin treaba ies la o tura. Ce imi lipseste un pic de miscare, asta iarna ma obinuisem in fiecare weekend sa ma dau cu placa si alt tonus ai

AnDrEiCa 04-05-09 21:29

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2288941)
Gata,am gasit exact ce ma interesa,maine merg sa le iau si dupa ce termin treaba ies la o tura. Ce imi lipseste un pic de miscare, asta iarna ma obinuisem in fiecare weekend sa ma dau cu placa si alt tonus ai

Dai un semn de viata cand iesi la o tura;)) sa ne adunam mai multi la o "liniuta" ca si asa tre sa mai dau jos niste kg;)):D

ThunderRa 04-05-09 21:57

La 16 ani ai de dat jos kilograme? :) Not cool...

buddy_lexx 04-05-09 22:29

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2289049)
La 16 ani ai de dat jos kilograme? :) Not cool...

decat sa`l sufle vantu... e mai bine!:D
si eu maine imi pun tzoacla la punct..ne facem club baietii:D:D

johnson 05-05-09 12:08

Eu reusesc sa-mi asigur doza de adrenalina linistit cu bicicleta, o coborare de la observator si am rezolvat problema. Si as face si o liniuta, ca nu am incercat inca

AnDrEiCa 05-05-09 14:55

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2289206)
decat sa`l sufle vantu... e mai bine!:D
si eu maine imi pun tzoacla la punct..ne facem club baietii:D:D

Ms pt incurajare;)) .......oricum thunder iti dai seama ca nu prea imi convine ca la varsta asta sa am niste kg in plus ,dar pana acum am reusit ca am facut eu ce-am facut de am mai dat jos vreo 5 ;)) deci cu timpu (si cu mult mers pe bicileta :)) poate mai dau;))....deci ,facem un club de biciclete;)) :>:>?

ThunderRa 05-05-09 16:31

Biker Boys :) Eu am 94 in scadere de la 115 :) Doar ca eu am 32 de ani nu 16... :)

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning