![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
ce se mai discuta pe aci de cp, motoare, plecari de pe loc, viteze prin oras :)) o bicicleta care are de vanzare?:D
|
Quote:
|
da eu vreau cu tot cu roti ajutatoare ...:)....
|
Quote:
|
Gata l-am omorat pe Jonshon cu discutia noastra inutila......Aline fa un pustiu de bine si sterge treaba asta cu bicicletele te rog....sau cel putin postul meu....
|
Stai stai ca si eu vreau bicicleta, la modul f serios, am avut de cand ma stiu, iar acum prin ciudate intamplari am ramas fara si imi lipseste tare senzatia care o ai la un down hill pedalat la maxim, cu sarituri si tot tacamul. So, daca e vreo unul care stie ca nu mai are nevoie si are ceva bunut in posesie , m-ar interesa, doua bucati
|
Quote:
|
[QUOTE=johnson;2286523]Stai stai ca si eu vreau bicicleta, la modul f serios, am avut de cand ma stiu, iar acum prin ciudate intamplari am ramas fara si imi lipseste tare senzatia care o ai la un down hill pedalat la maxim, cu sarituri si tot tacamul. So, daca e vreo unul care stie ca nu mai are nevoie si are ceva bunut in posesie , m-ar interesa, doua bucati[/QUOTE
Am un vecin care are o bicicleta.....nush cat de buna e .....are cadru din alumiun,jante in V,nush ce mai are,....am sa il intreb ce are defect la ea si iti comunic;)) iar ca o gluma;)) ACCEPTA SCHIMB CU MOTORUL TAU + DIFERENTA DIN PARTEA TA:d:D |
Gata,am gasit exact ce ma interesa,maine merg sa le iau si dupa ce termin treaba ies la o tura. Ce imi lipseste un pic de miscare, asta iarna ma obinuisem in fiecare weekend sa ma dau cu placa si alt tonus ai
|
Quote:
|
La 16 ani ai de dat jos kilograme? :) Not cool...
|
Quote:
si eu maine imi pun tzoacla la punct..ne facem club baietii:D:D |
Eu reusesc sa-mi asigur doza de adrenalina linistit cu bicicleta, o coborare de la observator si am rezolvat problema. Si as face si o liniuta, ca nu am incercat inca
|
Quote:
|
Biker Boys :) Eu am 94 in scadere de la 115 :) Doar ca eu am 32 de ani nu 16... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning