![]() |
Re:
Quote:
|
nu am venit la cursa pentru ca a fost un prieten de-al meu cu rx-8, acelasi motor si care-l conduce de un an... deci mult mai experimentat decat mine... si a facut o branza...asa mai bine stau cuminte.. si-asa e foarte criticata masina asta...
hypnose_eye... incet, incet... ajungem noi la o intelegere... cel mai important e sa fim prieteni... ca oricine poate sa bage fitile.. mai putini pot intretine o atmosfera relaxata. |
sa va povestesc ce am patit acum cateva zile...vb pe net cu un prieten de-al lui matusa'mea(ea fiind in anglia)..si i-am timis web'ul sa ma vada ...si de cand m-o vazut pe camera nu am mai scapat de el...faze ca s-a indragostit de mine..ca asa ceva nu a mai patit in viata lui..si ca o sa-mi demonstreze ca nu face batjocura cand o sa vina in tara(asta cat de curand)si ca el vb foarte serios...si tot felul de faze...de atunci ma suna aproape zilnic si vb...si totusi nu ma convinge ca o fost dragoste la prima vedere ...imi e foarte greu sa cred ca asa ceva exista cu adevarat...si nu este doar o atractie de moment..
|
:lol:
|
ce penal :lol: :lol:
|
lasati ma fata; poate-si gaseste dragostea la prima vedere
putin probabil sa fie ala :lol: dar poate are noroc succes Hypnose ;) |
Am auzit ca englezoaicele is grase si beau pana se pisha pe ele :lol:
Bafta Hypnose abea asteptam sa-l vedem si noi ;) |
:lol: nu a zis nimeni ca eu imi caut dragostea la prima vedere...cat despre ce am scris mai sus a fost doar ca sa vedeti si voi ce vrajeli au unii baieti in ei.. :lol: :lol:
|
nush de ce , dar tind sa cred ca stim un piculetz mai bine decat tine :P ce vrajeli au unii baieti in ei :)
|
Re:
Quote:
|
dragostea la prima vedere nu-i bine s-o cauti
te gaseste ea.apoi ffff important e ca sentimentul sa fie reciproc |
se cam gasesc reciproc ... : /
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
so....dupa cum am zis...sa ma tin de cuvant..cam tarziu dar tot e bine decat deloc... :) |
:bunch: :bunch: :bunch: :hug: :hug: :lips: :lips: :love: :love:
auzi da pe la curse prin bucureshti ai fost??? ca nu prea am vaz fete asa frumoase... :wink: |
nu am fost....ca sa fiu sincera nu am fost la nici o cursa....dar nu-i prea tarziu sa merg :D :D ....cine stie....multumesc pt vorbele adresate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning