Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

iasi_drifter 15-06-05 18:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HyPnOsE_EyE\"
Quote:

Originally Posted by \"zarathustra\"
cu bani e mai usor sa intretii atmosfera... in fond fiecare cum stie, eu nu pot sa merg in oras cu o fata si sa plateasca ea... nici daca-i doar amica... si nu se poate spune ca o masina buna nu ofera avantajul unei prime imagini(una de succes). eu nu sunt mandru ca am masina asta de la tata, sunt doar fericit ca o am. mandru voi fi peste 2-3 ani cand voi cumpara singur masina dorita, din banii mei... atunci sunt absolut convins ca nu voi mai trebui sa accept toate calomniile si nedreptatile care se spun aici pe forum.

nu am avut intentia sa te jignesc sau.....in fine,nu mai conteaza.ma bucur acum sa vad ca nu esti asa acum credeam... :wink:

te-ai scos zarathustra :D

zarathustra 16-06-05 00:08

nu am venit la cursa pentru ca a fost un prieten de-al meu cu rx-8, acelasi motor si care-l conduce de un an... deci mult mai experimentat decat mine... si a facut o branza...asa mai bine stau cuminte.. si-asa e foarte criticata masina asta...

hypnose_eye... incet, incet... ajungem noi la o intelegere... cel mai important e sa fim prieteni... ca oricine poate sa bage fitile.. mai putini pot intretine o atmosfera relaxata.

HyPnOsE_EyE 20-06-05 22:53

sa va povestesc ce am patit acum cateva zile...vb pe net cu un prieten de-al lui matusa'mea(ea fiind in anglia)..si i-am timis web'ul sa ma vada ...si de cand m-o vazut pe camera nu am mai scapat de el...faze ca s-a indragostit de mine..ca asa ceva nu a mai patit in viata lui..si ca o sa-mi demonstreze ca nu face batjocura cand o sa vina in tara(asta cat de curand)si ca el vb foarte serios...si tot felul de faze...de atunci ma suna aproape zilnic si vb...si totusi nu ma convinge ca o fost dragoste la prima vedere ...imi e foarte greu sa cred ca asa ceva exista cu adevarat...si nu este doar o atractie de moment..

Gabi 20-06-05 23:13

:lol:

SpeedeR 20-06-05 23:43

ce penal :lol: :lol:

iasi_drifter 20-06-05 23:56

lasati ma fata; poate-si gaseste dragostea la prima vedere
putin probabil sa fie ala :lol: dar poate are noroc
succes Hypnose ;)

xxdadixx 21-06-05 10:25

Am auzit ca englezoaicele is grase si beau pana se pisha pe ele :lol:
Bafta Hypnose abea asteptam sa-l vedem si noi ;)

HyPnOsE_EyE 21-06-05 18:28

:lol: nu a zis nimeni ca eu imi caut dragostea la prima vedere...cat despre ce am scris mai sus a fost doar ca sa vedeti si voi ce vrajeli au unii baieti in ei.. :lol: :lol:

EvLSant0S 21-06-05 22:42

nush de ce , dar tind sa cred ca stim un piculetz mai bine decat tine :P ce vrajeli au unii baieti in ei :)

iasi_drifter 22-06-05 00:47

Re:

Quote:

:lol: nu a zis nimeni ca eu imi caut dragostea la prima vedere...cat despre ce am scris mai sus a fost doar ca sa vedeti si voi ce vrajeli au unii baieti in ei.. :lol: :lol:

mai precis cat de fraieri si disperati pot fi unii :lol:

needBrain 29-06-05 21:08

dragostea la prima vedere nu-i bine s-o cauti
te gaseste ea.apoi ffff important e ca sentimentul sa fie reciproc

EvLSant0S 30-06-05 01:46

se cam gasesc reciproc ... : /

HyPnOsE_EyE 22-08-05 15:32

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

mhda .in pozele puse de mutzu eu sunt.sunt facute cu web'ul si nu arata asa bine dar promit ca o sa pun altele cand o sa am.cat mai curand sper :)

so....dupa cum am zis...sa ma tin de cuvant..cam tarziu dar tot e bine decat deloc... :)

orlando 22-08-05 16:07

:bunch: :bunch: :bunch: :hug: :hug: :lips: :lips: :love: :love:
auzi da pe la curse prin bucureshti ai fost???
ca nu prea am vaz fete asa frumoase... :wink:

HyPnOsE_EyE 22-08-05 16:12

nu am fost....ca sa fiu sincera nu am fost la nici o cursa....dar nu-i prea tarziu sa merg :D :D ....cine stie....multumesc pt vorbele adresate...

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning