![]() |
iti place sa te repeti...e?
Quote:
Quote:
Ai grija cu limbajul ca nu se intelege nimic. Lasa limbajul de messenger si incearca sa folosesti oleaca de punctuatie ! Pe baiat il cheama CATALIN nu Calin !. |
Re: E46 - 318i
te-ai apucat de muzica!
bravo! ce player ai? |
salut!
Pioneer DEH5730...Sunt multumit de el! |
Super frumoasa masinutza, jantele si suspensia fac toata smecheria.
da-mi si mie PM cu cat te-a dus kitul de susepensie si de unde l-ai luat. ms |
Merci alexhitman2000!Ma bucur ca iti place!
Ai PM |
1 Attachment(s)
Aseara...am patit o mica belea :( ,am dat intr-o mare groapa din minunatul nostru oras,Targoviste..si am reusit sa rup un brat de la puntea spate (lower wishbone). Am tras o mare sperietura,crezand initial ca s-a rupt bascula....partea si mai nasoala e ca s-a rupt fix in mijlocul drumului.
Cu chiu cu vai de abia am reusit sa o aduc aproape de casa (cu ajutorul unui bun prieten).Mi-am comandat piesa,pe la ora 18.00 ma duc sa o iau Aveti mare grija cu drumurile astea,sunt adevarate capcane :( LE:se monteaza greu?aveti idee? |
Imi pare rau de patanie ! Si eu am dat azi in niste gropi de zici ca se rupea masina, au rasarit foarte multe gropi dupa zapada asta!
Bafta cu masina si rezolv-o repede :) |
Din cauza gropilor eu am tras amandoua bmw-urile pe margine si merg cu dubitza.E groaza mare in ce hal arata orasul...e ca dupa razboi!!!
Oricum...sunt curios...cat de tare ai putut da in groapa sa rupi bratul ala?? |
6 Attachment(s)
salut Adi!
Nu aveam viteza mare,poate mai suferise niste traume in trecut si groapa asta i-a pus capac :),pe la Pub13bis pe acolo.... Aseara ne-am apucat de treaba si din cauza frigului/ghetii de pe jos nu am reusit decat sa o scoatem pe cea veche,oricum nu aveam nici surubul care prinde bratul... Azi de dimineata am plecat in cautarea surubului si cu mare noroc l-am gasit pe stoc la un magazin de piese (a costat 28lei,cel mai scump surub din viata mea :))....asa ca pe la 11 am reusit sa terminam treaba Multumesc mult Savu si Coby! |
Ai luat cea mai buna marca...de curiozitate cat te-a costat?...la mine e 145 ron.
|
aveai asa ceva :(( ?!?!?!?
158lei (raiman) Lasa-mi nr tau de tel pe privat,dc o sa mai am nevoie de ceva... |
Am orice piesa de bmw sau altceva....ti-am lasat nr de tel.....suna-ma cand mai ai nevoie de ceva.
|
ce vorbesti frate...e super tare pisica asta:) ceva noutati?:D
|
Quote:
|
nu e pisica..e urs sub acoperire :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning