![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
Quote:
|
noi care mai postam aici pe forum suntem mai mult axati pe sound si suntem criminali zgomotului din oradea:):):) si exterioru e o baza dar daca suna muzica cateodata nu te mai intereseaza nici rugina de pe exterior :):)ca aia pica singura de la basss :):):)
|
Quote:
bine spus. audio - primul loc! exterior/performanta - mai poate astepta |
Quote:
poti te rog specifica care model de la rainbow ai pe spate? O fi Vanadium? si care model de la MB-Quart ai pe fata? Eu am Premium (pce-216 pe spate), ar fi ceva sa mai fie o masina cu aceleasi boxe. |
4 Attachment(s)
poze ceva mai clare cu minunatzia lui razvy :)
|
3 Attachment(s)
in urmatoarele pozele vetzi admira noua achizitize a lui Ervin proaspat adusa din brasov de akum 2 zile :)
|
deci...bmw-u` lu` razvy ii cel mai tare...ash putea sa stau non stop shi numa sa o admir...super tare..felicitari razvy...auzi...ervin...d c nu o faci shi u contrastu` care il are razvy???eu zic k asha ar ieshi cel mai tare...jantele cva in cinci bratze negre asha masive...ar rupeeee!!!:)
|
7 Attachment(s)
ink cateva poze cu mashinile oradene...
|
Quote:
|
sincer si eu abia astept sa vad masina gata....;)cu siguranta va fii ceva frumos si cred k si unicat...akuma asteptam sa vedem ce o sa iasa!!!:):)
|
Quote:
am vazut-o azi in centru...superb efectiv mai trage-i ceva poze...ca poti face linistit de 2-3-4albume cu ea... felicitari proprietarului pentru ea! simpla...si cu bun gust! |
Quote:
|
las k o sa ii mai trag si yo poze...multe si frumoase in legatura cu album...hai facem unu cu toaate3 mashinile tunate din oradea...ce zici?!
|
5 Attachment(s)
Pur si simplu SUPERBA!!!!:)
|
1 Attachment(s)
Trebuia eu sa uit ceva....:):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning