Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A3 8P (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/50147-audi-a3-8p.html)

Parad0x 05-03-10 07:54

Re: Audi A3 8P

Cine ti-a facut softu?

bluey 05-03-10 09:02

Powertech Buzau.
Bitnet e userul pe 4tuning.

bluey 10-03-10 11:01

Update: Yokohama Parada Spec2 :D

_anaconda_ 10-03-10 11:22

Diferenta este sesizabila intre discurile TurboGroove + placute Greenstuff si cele stock de pe masina (discuri + placute) ? Apropo, la franare chiar se aude zgomotul ala produse de aerul care trece prin gaurile alea ?

PS - cat te-au costat cele 4 discuri + placute ? Daca nu este secret :)

bluey 10-03-10 11:31

4 discuri = 11mil
placute am luat greenstuff doar pe fata ca pe spate aveam un set OEM nou nemontat.
Avand in vedere ca discurile de pe masina le-am tinut 125 de mii km si aratau groaznic (fisurate si ovalizate) diferenta e foarte mare.Acum pot frana cu incredere ca nu mi se sparge vreun disc :D. Astept sa vad daca se inrosesc la fel de tare ca cele OEM :D
Inca le mai rodez pentru ca la placute am avut surprize pana s-au rodat.

KAY_ 10-03-10 12:24

Si eu am la fel 4 discuri turbo groove si placute greenstuff .Intre USR si turbo groove nu este nici o diferenta de material , doar de aspect .Dupa 5000 km am reusit sa le ovalizez ...nu cred ca sunt asa grozave cum s ar spune si sunt vandute la noi la supra pret , pretul din UK este mult mai mic .

Bluey , iti recomand sa nu faci multe teste dupa rodaj ca asa le am ovalizat si eu , am vrut sa vad pe ce am dat banii .

bluey 10-03-10 12:32

Tu ma deprimi.
Sper sa fie macar la fel de bune ca alea originale.
Oricum daca se ovalizeaza trec direct pe 312mm ca am gasit un deal bun :D dar apucasem sa le iau pe astea pe 288

Parad0x 10-03-10 18:48

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3167394)
Update: Yokohama Parada Spec2 :D

Esti de parere ca sunt mai bune decat semi-slick-urile de la michelin? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yo...pec-2.htm#1181

bluey 10-03-10 21:40

Nu au cum sa fie mai bune decat alea la curse.
Dar Michelinurile m-au tinut 3 luni de noi.
Nu sunt o afacere extraordinara decat daca le iei special pentru drag sau circuit.Sunt exceptionale pentru condus agresiv pe serpentine si pentru liniute daca e asfaltul cald.
Parada nu sunt semislick,sunt cauciucuri de strada foarte performante.Astept sa vad cat de performante sunt.Pana acum din review-uri doar zgomotul mai mare pare un dezavantaj.

Nemilosu 11-03-10 14:13

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3169651)
Nu au cum sa fie mai bune decat alea la curse.
Dar Michelinurile m-au tinut 3 luni de noi.
Nu sunt o afacere extraordinara decat daca le iei special pentru drag sau circuit.Sunt exceptionale pentru condus agresiv pe serpentine si pentru liniute daca e asfaltul cald.
Parada nu sunt semislick,sunt cauciucuri de strada foarte performante.Astept sa vad cat de performante sunt.Pana acum din review-uri doar zgomotul mai mare pare un dezavantaj.

astazi iar ai mers cu tramvaiul ?

bluey 11-03-10 14:37

Sunt cu masina.
Eagle f1 tocite pana la markerii de uzura :D
LSD power :))
Si am ajuns la job inaintea tuturor.Noroc cu cetatenii responsabili care isi lasa masinile acasa si vin cu tramvaiul la job,drumurile mai goale decat de obicei:D

Nemilosu 11-03-10 15:24

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3171800)
Sunt cu masina.
Eagle f1 tocite pana la markerii de uzura :D
LSD power :))
Si am ajuns la job inaintea tuturor.Noroc cu cetatenii responsabili care isi lasa masinile acasa si vin cu tramvaiul la job,drumurile mai goale decat de obicei:D

esti dat in.................colosha.

bluey 13-03-10 21:06

Incepand de astazi aceasta masina nu mai exista .
Topic inchis.

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning