![]() |
Re: *Style - E36
9 Attachment(s)
alba & neagra :lol: |
de unde tot iei frate fotografiile astea... toate is mijto....
|
3 Attachment(s)
scuzati calitatea
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai vazut modelu ala si pe alte bmw-uri.......un lucru stiu sigur.....e de vanzare
|
5 Attachment(s)
.....................
|
salut, e36-le albastru de olanda este SUPERB, asa trebuie sa arate o masina. Foarte ingrijita, tobele perfecte,nici prea mari nici prea mici. Tot imi place la ea, sal
|
3 Attachment(s)
masinutza mea... mai am de facut multe la ea:) 325i
|
Salut, masina ai luato de la un baiat bogdan? (paco)
|
Quote:
|
Quote:
jantele alea nu sunt style5,sunt chiar BBS RS,si merg extraordinar!arata fenomenal. masina e geniala. ( M3 GT - British Racing Green ) |
4 Attachment(s)
Quote:
pune poze facute ziua daca ai....oricum pare frumoasa masina(am zis "pare" ptr ca sunt facute seara si nu se vad toate detaliile;) ) ..................... |
Quote:
BBS RS NU merg pe E36 GT, nemtii " e " prosti domne ... :D acum pe bune, jantele alea vin perfect, sunt cele mai tari jante posibile pe e36 si mai sunt cateva care vin genial, restul sunt frumoase . :D |
Quote:
|
Quote:
te inteleg,si inca nu e vorba de respect,ca nu ti-am vorbit urat. te respect ca user,ca om si atat.dar nu reprezinti ceva de respectat in domeniu,si nu ai niste pareri demne de luat in seama.ar trebui sa avem parte de niste designeri pe aici sa vedem cati ati mai avea curaj sa vorbiti. nu te-am luat de sus,poate te simti tu mai .... si nu starnesc scandal la fiecare parere a ta. as putea mai simplu sa iti sterg posturile nu? :lol: scandalul asta probabil o sa ajunga si pe prima pagina. a da...e36 e o masina NEW AGE! nu poate sa aiba jante mai oldschool.nu conteaza ,pot sa aiba si 324254 de ani,atata timp cat arata fenomenal. e un design folosit si acum in lumea curselor,si nu cred ca se va demoda vre-o data. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning