![]() |
Re: Br 40 Yul
NU, serios acum, k sa stiti la ce sa va asteptati, am sa strang bani si pun un mot de vw g2, o cutie de ce so potrivi:D, jenti, aripi evazate... samd.
cam astea sunt planurile. pt anu viitor.:D |
eu sunt de parere ca la exterior arata bine asa cum este... canade late sa fie si motor bun
|
nush dar parca mai bn iar sta cu niste capace nichelate, bari de fibra, coada de rechin si cu niste zaruri la oglinda.
aaa, da si triple clare... |
lexus :lol:
|
Quote:
|
coada de rechin .. nu stiu ... acum cum iti place tie ..
|
Quote:
|
bandeanradu : esti pe langa rau tati
|
Baieti,stati linistiti ca nu pune Iulica panarame d-astea pe masina..mai face si el conversatie;)
Eu stiu conceptia lui pt Dacii..cat mai putina greutate pe masina,un motor care sa traga si sa mearga cat mai bine si benzina Carerra 1008) |
ai uitat si de metabond , bogdane!!! ;)
|
:lol:heiii dar cu coada de rechin cum ramane :lol::rolleyes2 sa nu faci asa ceva..:cry::cry:;)ca e prea beton batranica....arata ca o tipa la 20 de ani :-P
|
Da, arata ca o "tipa" de 20 de ani... de cand a iesit la pensie, purtand un tricou cu "Gigolo italiano Sexx star" :D:D:D
Stati linistiti, masina o sa ramana asa cum este acum. In curand o sper sa pun mana pe un set de scaune de piele.:D:D Dar nu promit nimik. |
Scaune Sport...piele...sau ceva clasic piele?:twisted:
|
pai scaunele o sa fie dp o masina din 97. o fi ceva clasic.:D am sa va spun ce fel de scaune sunt doar atunci cand o sa fiu sigur k o sa fie ale mele!
|
9 Attachment(s)
Am mai facut cateva poze astazi... am mai lucrat la cateva mici detalii.
I-am facut rost de o prelata k sa o pot proteja ziua si noaptea.:D oare isi poate da seama cineva ce dacie este?:D:D:oops: Si va cer sfatul in privinta acelei steme UAP.. unde sa o pun... in grila sau pe aripa?? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning