![]() |
Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic
Singura "educatie" ce se mai poate face in sensul asta e cu bota. Daca s-ar da niste amenzi semi-usturatoare cred ca in maxim 2 luni ar fi goale locurile alea.
|
Am vazut pe clinicilor masini parcate pe locurile de handicapati cu roata blocata..Se pare ca au inceput sa ia masuri
|
da e f bine dar ar trebui desemnat eventual un om si la supermarketurile astea mari la fiecare cate unul angajat cumva ori de politie ca ei au dreptul de a da amenzi ori de magazin dar ei nu stiu cum au dreptul de a da amenzi si uni nu i-ar lua in seama. si e greu pana invatam sa ne respectam :(
|
Ieri cateva masini din iulius de pe locurile de handicapati aveau sub stergatoare hartii de avertizare, in genu "daca mai faceti va dam cu liniaru peste degete". Dar nu roti blocate sau ceva...
|
Am un mesaj pentru soferul/soferitza masini cu nr CJ 06 ALN (mica,rosie,nu am apucat sa vad marca): preda-te te rog carnetul la politie inainte sa provoci o tragedie!
Daca tot intri in giratoriu de pe banda de langa axul drumului si vrei sa iesi pe prima iesire ( in dreapta) macar semnalizeaza si da prioritate celor care isi continua drumul prin giratoriu.Sau mai bine incadreaza-te direct pe prima banda. Altfel poate prinzi un adormit,orgolios sau incepator si faci o minune. 23.11.2009,7 20 am,giratoriu sigma pe coborare c turzii |
Cred ca ii un polo:lol:
|
Quote:
Daca esti cu A3-ul ala negru de pe calea baciului, nu mai sta parcat noaptea, in locuri stramte, cu farurile aprinse, usa de la sofer deschise si tu sa stai cu capul in portbagaj ca poate ti-o inchide careva si nu te mai asteapta pe tine sa te trezesti la realitate ;-) |
Nu am A3 negru :) am un seat albastru :-P
|
Quote:
k. scuze..nu am fost atent la poza de la avatar |
2 Attachment(s)
Am observat in ultima vreme, ca soferii de ungaria se cred stapanii soselelor in Romania....
Acum cateva zile cand am venit in tara am prins doua specimene de boi. Cel din poza, care depasea oriunde , in curbe, pe linie continua, cand m-a depasit pe mine, venea o Ambulanta din fata, atat eu cat si ambulanta am intrat cat mai pe marginea drumului, sa treaca magarul. Altul cu o Skoda Superb TDI dadea blitzuri de mama focului, chiar daca eram in localitate si in coloana, iar depasirile le facea in acelasi stil cu conationalul lui. Eu ma intreb, astia nu au niciun fel de frica? Intr-o tara straina pe drumuri care sigur nu le cunosc, sa faca magarii din astea...... |
Lexion ... eu m-am dus intr-o seara pe la vreo 21 pana in Luna sau Lona cum ii zice aia spre Gherla. In Jucu si Bontinda si ce sate mai sunt pe zona am circulat cu 60 (asta pt ca nu ma grabeam si mai e si plina zona de radare) si am fost depasit si pe stanga si pe dreapta, dublu depasit (BMW si Logan) si blituit si clanxonat si bagat peste tot (cred) de tolomaci care au brevet de pilot, doar ca nu aveau aripile scoase la "avioane". Si apropo , aveam semne de incepator ca eram cu masina lui pretena-mea. Sapoi sa nu ii calci pe cap pe toti prostii astia?
|
Vazut si eu in trafic intre Gherla -Cluj, BMW-ul albastru cu nr de Ungaria. Intradevar, circula foarte imprudent ...
Dar nu e singurul ... :sad: |
Pe cuvantu meu ca lumea se prosteste pe zi ce trece! intra pe accesu interzis si tot ei is cu pl pe sus ca cica ei nu ai facut nimica....dar de taximetristi sa nu mai vorbim:| ei isi fac standurile pe unde apuca..se pun pe colturi de strada de nu vezi daca vine ceva masina! si daca le zici ceva...mai sa se suie toti pe tine!
PS feriti-va de CJ 69 SOT " https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274...ml#post3036905 "si CJ 85 FFR! 2 soferi prosti si nebuni ca altfel nu ai cum le zice... |
nu stie nime pe soferul unui Audi TT negru CJ 01 ALE?
|
Audiul TT a unei tipe blonde.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning