![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
vezi tu :twisted: iti iau cheile d la trotineta... cat despre sentiment,normal k e placut ..mai ales :hug: ,dar si :poke: .. :D |
:lol:
e frumos .. la inceput :lol: |
nope.. nu doar la inceput
ci pana intrun moment in care.... aici las experientele personale ale fiecaruia sa vb sa zicem k in mom ala,devine inceputul sfarsitului |
WTF
iar ai dormit cu capu pe dictionar ?!?! nu inteleg nimik .. |
Re:
Quote:
|
:D :D :D
sac sac sac.. nu iti zic akum... knd ne intalnim, bem o poshirca d whiskean cu red bull si filozofam :D |
Re:
Quote:
|
akum sunt cat se poate de perfect lucid :D
nu am baut nik..dkt cola si suc toata ziua (c viata plictisitoare :D ) |
deci tu clar esti pilaf de indragostit, vbesti in limba ta :o kidding , eu am inteles ce-ai zis, ma mir ca ceilalti nu , oricum :) frumoase cuvinte , la fel ca.. cele din .. seara aia ...
in care erai RUUUUUUUPT DE BEAT , nici nu ma mir ca .. nu ai respectat NIMIC din ce-ai zis in seara aia , ERAI RUPT ! ce sa ceri .. :lol: copchil nebun :) ---- dezvoltam un pic subiectul eu am zis ca-i frumos la inceput ... tu ai zis ca .. nu numai la inceput ci pana in momentul in care, incepe s-o ia in jos relatia, la asta te-ai referit nu ? |
da :) ai nimerit :P si asta din cauza unuia, a celuilalt sau a ambilor ..
ma rog... nu eram RUUUUUUUUUUPT de beat... eram chiar foarte bine dispus... dk ai fi baut u cat otet am baut eu, scoteai pe admisie?! :D asa k...nu eram beat :D |
Erai RUUUUUUUUUUUUUUUUPT ma , beai otet cum beau eu pepsi !
nu-i de mirare ca nu mai tzii minte nimic din seara aia , nu-i de mirare ca nu-mi intelegi atitudinea dubioasa fatza de tine din ultimul timp :) de mirare e faptul ca eu am uitat ca tu erai RUUUUUUUUUUUUUPT in seara aia si normal ca nu mai stii ce am vbit , automat , te-a durut la gugushtiuc de intelegerile pe care le facusem ... p.s: ai obs. ca .. .sunt printre putini care te inteleg ? :) mai tzii minte in dimineatza aia ? cand o dadusei in filozofie stricata ? opusul antonimului inversului lui NU e ... ? da sau nu ? :lol: p.p.s: Quote:
|
Re:
Quote:
dk as fi fost rupt d beat si as fi baut otzet ( care d fapt este doar vin expirat si face bine la sanatate :) ) as fi dat la boboci un pic :D aaaa...si tin minte tot :D..dar ma rog..alta poveste neinteresanta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning