![]() |
Re: Dacia masina mea
hooo
mai oameni am dat asa sa vad cum arata culoarea. o sa dau jos anumite componente oglinzi faruri stopuri chedere clante..... |
10 Attachment(s)
azi am fost pe la domnul OZN_YAKUZA si lucra de zor la masina.iata si cateva poze
|
sar putea sa iti crape cu chit norma, tr sa dai cu dala de fibra....
|
orice chit crapa daca nu adera bine pe suprafata si daca zona unde este pus este o zona care oscileaza.
mersi Mihai pt poze. |
Quote:
|
vorba gaborilor care mau amendat pe mine: ''daca iti pun magnetu pe ea nici nu sta din cauza chitului'' :lol:
|
pt ce te'au amendat ?
|
nu statea magnetu! :D
|
sa va mai uitati si pe afara cum fac aia masinile si cum le indreapta tabla si sa vedem daca la aia sta magnetul.
ca tie iti trebuie sa iti stea magnetul nu sa fie tabla dreapta fara indoituri si urme de rugina nu frate tie trebuie sa iti stea magnetul pe ea. |
gata mai am aripa stanga fata si gata o vopsesc.
|
la aia nu sta magnetu dar arata si bine masinile! ;)
|
eee mai ! nu vezi tu bine.
|
cine imi zice si mie de ce mi-se incinge o janta pe fata la care i-am schimbat placutele si am eu impresia ca roata aia merge si nitel infranata.sa fie ca sunt placutele noi?
|
Eu cred ca e de la garnitura aia de la frana...e ceva garnitura ca am patito si eu
|
mai mergi umpic si o sa isi revina....asta in cazul in care nu e prea uzat discul..iese pistonasul prea mult si nu se mai intoarce...;)
la fel am si eu pe stanga...e discul cu 30-40% mai tocit decat unu normal!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning