![]() |
Quote:
super super, sa ai grija de ea! PS: cat ai dat pe ea? |
kozz, chiar vroiam sa intreb, e V8 sau V6? nu se vede prea clar pe margine daca scrie Z28 sau ba :D
Din ce an e? |
pimp_lex, mersi :) a costat cam $12000..dar nici nu-ti zic cat dau pe benzina :lol:
INSane: e V8 din '98 :) |
chiar frumoasa poza cu skoda....felicitari...se vede si f clar
|
Quote:
Kozz tata ce masinutze \"ai\"...bravo! |
io inca n-am implinit 18 ani :( ,dar mai am putzin (iulie). shi are tata in garaj un volvo 242 parca din `82, 2000cm, model sport, 1.7 tone. spuneti-mi shi mie daca e bun, sau bun de fier vechi :wink:
|
se mai poate face scoala inainte de 18 ani?? ca am gasit diverse versiuni...
|
dak ai o pilutza buna se poate... da tre sa dai examenu la timp (minimum 25 zile dupa ce implineshti varsta de 18 ani).
|
bai, hold it, 1,7 tone ??? model sport??? ia mai verifica o data certificatu, k mie nu prea imi vine sa cred
|
2 ushi, cutie 4 trepte etc (nu ma prea pricep la motor)...
|
:lol: pai si de unde e sport?
|
1 Attachment(s)
hehe...daca stii ce sa faci cu ea...unde mai pui ca poate e si turbo ?!
|
1 Attachment(s)
credeti ca e destul de sport ?
Motor: Rebuilt b23ft, Decked and Oringed topped with a ported & polished 398 head. Enem K15 cam 298* duration, 12.8mm lift spools the Holset HY35W turbo with a Tial 38mm wastegate. The exhaust consists of a 4” down pipe, 3” Catco Cat, 3” Dynamax Bullet Muffler straight out the passenger side. An Innovatemotorsports Wideband o2 sensor helps tune the Megasquirt EMS w/ 56lb/hr lucas injectors. An NPR Intercooler and 230 intake feed the motor the air it needs. A TurboXS TypeH BOV HKS Turbo Timer Blitz EBC-S boost controller MSD 8mm wires complete the electronics portion of this twisted project. |
arata fain mashina... are standard turbo?
|
Kozz - ai dat chiar putin pe ea, 12 000 e un pret SUPER,probabil vroia sa se scape de ea fostul propietar! si cand te gandesti pe ce arunca oamenii bani pe piata SH in RO, te iei cu mainile de cap!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning