Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Evenimente (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/4210-evenimente.html)

Bigu 04-01-07 10:02

Re: Evenimente

nu ai loc pt 2 masini pe strada:???: ...da ma rog:rolleyes2 ...se pare k te-ai descurcat:!:

FreaK_Bv 04-01-07 11:41

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 684216)
nu ai loc pt 2 masini pe strada:???: ...da ma rog:rolleyes2 ...se pare k te-ai descurcat:!:

aseara pe la 11-11.30 aveai loc...credema;))...si la stana mere superb;))

BascaBV 17-01-07 17:28

Bah nu se mai anunta ceva iesiri asha in numar mare... vreo chestie ceva.... hmmm :?:

blondu_glf 2 17-01-07 22:28

nu mai organizam iesiri dinastea ca nu fac bine la sanatate:wink:
eu ultima data am "racit" rau de tot

FreaK_Bv 17-01-07 22:30

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 702983)
nu mai organizam iesiri dinastea ca nu fac bine la sanatate:wink:
eu ultima data am "racit" rau de tot

of of of....pai punete bine si refate...ca nu e de gluma cu "raceala asta"
;)

blondu_glf 2 17-01-07 22:32

promit ca o sa iau "pastile":wink:

IL Capo 19-01-07 14:51

Mda vad ca nu s-a autosesizat nimeni ca maine ( 20 ) e ultima etapa de la Sf Gheorghe

FreaK_Bv 19-01-07 16:58

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 705206)
Mda vad ca nu s-a autosesizat nimeni ca maine ( 20 ) e ultima etapa de la Sf Gheorghe

dap stiu...dar eu unu ma mai duc in parcarea aia infecta ca sa imi rup masina si sa ma mai si fure la timp...ca doar ce dracu noi la bv avem ap toate cupele lor..;)
asta e...cand va fi pe asfalt sau cand va fi vreo linutza voi fi prezent..;)

Tataee_^ 19-01-07 19:05

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 705393)
dap stiu...dar eu unu ma mai duc in parcarea aia infecta ca sa imi rup masina si sa ma mai si fure la timp...ca doar ce dracu noi la bv avem ap toate cupele lor..;)
asta e...cand va fi pe asfalt sau cand va fi vreo linutza voi fi prezent..;)

Furat la timp .... , n'as crede .
Aici merita sa vii sa te distrezi : unii intra in cauciucuri si ala zice ca nu a fost cu intentie : " N'a fost cu intentie/Aia a fost cu loganul" === > cine a fost stie despre ce vb :lol:

Paul 19-01-07 19:11

A fost ca`n codru, a fost sau nu cu intentzie oricum trebuie penalizatzi totzi sau nici unul... cum potzi sa l descalifici pe om ca a calcat cauciucu` si pe ceilaltzi "conatzionali" sa ii lase in pace ... ca deeh, sunt de`ai lor, ce potzi sa le faci... pana la urma, trebuie sa le mai ramana si lor cupe ...

BascaBV 19-01-07 19:53

Mugur eu in locul tau mi-ah pune in cap sa-l bat pe ala cu Audiul... sincer. Daca vrei sa te dovedesti ... dovedestete cu ala... asta bine inteles dupa ce e sti multumit cu masina si dupa ce scapi de problemele care le ai acum. Bafta si iti urez succes daca in caz de razgandesti ;)

silk' 19-01-07 20:33

salut baietii......nu stiti careva vreun topic sau stiti ceva evenimentele importante de anul acesta?Nu am prea gasit nimik referitor si vreau sa stiu.in special ma intereseaza tuning and sound show Oradea!

Tataee_^ 19-01-07 20:37

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 705667)
Mugur eu in locul tau mi-ah pune in cap sa-l bat pe ala cu Audiul... sincer. Daca vrei sa te dovedesti ... dovedestete cu ala... asta bine inteles dupa ce e sti multumit cu masina si dupa ce scapi de problemele care le ai acum. Bafta si iti urez succes daca in caz de razgandesti ;)

FreaK_Bv degeaba zici ca ai fost furat la timp, dar trebuie sa recunosc ca cel cu Audi a mers mai bine .

Bigu 19-01-07 21:19

@tataie:buei...una e masina personala si alta e masina de firma
@silk`: nu s-a afisat s-a anuntat nimik, tot ce se stie este programul pe 2007 de la autocrono(Sf GHEO`) linii+indemanari...mai asteapta cca 1luna max 2

blondu_glf 2 19-01-07 22:45

@silk'..........loganul de la tine de la avatar este de brasov?

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning