![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
aveam eu pentru kart un motor de 70 cmc ... nu stiu exact cati cai avea , e ok ? :lol::lol::lol:
|
te referi la motoru de pe leon ? nu mersi ! vreau ceva mai bun :D
|
eee ...
enerveaza'ma enerveaza'ma , stii ca nu pot sa te *** ** **** si sa *** *** ** **** pana nu primesc video-urile :lol::lol::lol::lol::lol: |
eh pana atunci taci si **** ca bine faci :) Te manca in 3.14zda cu *** alea a ? :))
ps: e ultimu' offtopic :D |
1 Attachment(s)
gata , stop offtopic !
eu ma duc la culcare , tu poti sa mergi la plimbare , ai cel putin jumate din ce iti trebuie : |
ahhh nu pot sa ma abtin !
Mata , DoDo , Mata ! |
Quote:
|
Quote:
si referitor la kestia cu burtica ,adevarat tu ma sti mai slab dar kestia si mai dura e k am slabit in jur de 10 kg.....eram imens frate(m-am facut musculos):twisted: |
raule ce esti :))) a devenit mr muscolo, mecanicul gel :)))
|
Quote:
eu zic sa va intalniti undeva sa bagam masinile in "roata" cu farurile aprinse si sa va luati la "misto" si promit k eu o sa tai bilete........ |
ma bag si eu la vrajala asta k vreau sa vad cateva persoane plangand knd le dau sa manance o supa de balbotari :)))))
|
Quote:
nu ne certam ma , chiar nu ne certam :D P.S : Grasule , de cand ai tu 40 de ani ma ? :shock: |
Buna idea cu bataia de replici :D DoDo , te bagi ? :) Facem bani din bilete ! Cumpar genti la super trabi :P Sa ne si amuzam umpic :
https://www.youtube.com/watch?v=aCa60EmPT1s |
no way dude :lol: :lol:
castigurile se folosesc in scopuri nobile ( bere / mici ) nu pentru achizitonarea de componente pentru masini :D eu ma bag , dar doar cu conditia ca macar anu' asta sa accepti "a battle" ... club vs club ... la care sectiune vrei tu 8) |
La sectiunea sah ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning