![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Quote:
|
1 Attachment(s)
ntz am uitat sa intreb ceva... cand ai montat consola ai taiat bucata de metal de sub torpedou? altfel nu imi dau seama cum ai bagat consola pana in capat.
vezi in poza care bucata ma refer: |
salutare ...am si yo o nelamurire...ce model de praguri sunt alea...fale si u pls o poza sa le vad mai bn...si un sfat....fa ceva la capota aia k nu da bn deloc...fa-o egala q aripile....oricum bafta si astept poza q pragurile;)
|
1 Attachment(s)
uite asa sunt pragurile sunt ca modelu ala pe care scrie gti numai ca nu scrie pe astea :P si chestia aia de acolo nu am taiat-o ca nu e pusa consola pana la capat e doar decupara putzin in dreptul marginii aleia
|
aha am inteles ms inca odata... eu cred ca daca ma apuc sa fac una o sa scot aia sa bag consola pana in capat... sa vad ca deocamdata au inceput iar troienile si viscolul si nu ma bag la mesterit pana nu se face mai calumea.
|
2 Attachment(s)
Care imi poate spune da sigur cat trebuie sa tai din arcuri ca sa o las asa in jos si ce alta metoda ca sa comprim arcurile fara presa stitzi :D
|
o spira o spira jumatate
|
eu zic sa o lasi asa ,cine stie pe ce gropane o iei sa-ti duci femeia acasa si ramai pe acolo suspendat
e destul de lasata ptr ceea ce vrei u ;) |
never can be to low ;)
|
Parca te vad iar nervos cum ai facut si cu barile, ca iti atinge jos :))
|
Cu spoilerele stock, si cu suspensie ca a lu' Morcovu iti zic eu ca nu o rupi chiar asa.
|
oricum o sa iau alte arcuri sa le tai si pe astea ale masinii le pastrez nu se stie poate ma razgandeanu :D am auzit ca e bine sa iau arcuri tot de fatza si pt spate parca tre sa intre o cheie de 13 pe ele nu ??
|
inca t mai tine vopseaua?:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sa ii fac jantele albe sau capacele |
Da nu le mai ai pe alea negre din semnatura?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning