Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

radu.3 26-08-09 20:08

re: Pentru pasionaţii de biciclete

OMG...No unde are aia centru de greutate :lol:...Sa fim seriosi, nu as lua nici o curba cu asta :|. Chiar si o oprire la semafor poate fi o intamplare de povestit nepotilor cu asa ceva...

aleyx_oltcit 26-08-09 20:11

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2587192)

Culoarea aşa a fost sau ai vopsit-o?:D

vopsita:P

GJ 64 GAB 26-08-09 20:28

Prima mea ţoaclă am primit-o cadou de la părinţi īn ziua īn care am făcut 3 ani...
Era cea mai bună prietenă a mea... Şi intr-o zi am căzut, m-am lovit la cap şi pentru cateva minunte nu am ştiut de mine... Atunci mi-a luat-o tata şi mi-a făcut-o praf... Următoarea bicicletă, a fost cam pe la 7 ani. Era o semi-cursieră verde aprins... Muream de dragul ei că avea coarnele de ziceai că e capră :lol: ... Ştiu că eram atāt de mic īncāt mergeam pe sub ghidon :lol:... După ce am mai crescut un pic, cam pe la vreo 10-11 ani, mi-au adus părinţii un Shimano din Germania! M-am ataşat foarte rapid de ea şi toţi copiii vroiau şi īncă vor să dea o tură cu ea... La scurt timp după ce am primit acest Shimano, mi-am cumpărat scuter! După aceea maşina, dar, să ştiţi că nu e weekend să nu dau o tură cu Shimano al meu, de care şi acum sunt foarte māndru şi nu-mi este ruşine să-mă afişez cu el prin oraş!
Sper că nu v-am plictisit prea tare!...

Jass95 27-08-09 19:32

5 Attachment(s)
paii .. eu aveam umf-ul , acum ma plimb cu asta mica :
Haro Forum Intro S Lite !
acum nu mai are decat frana spate ,nu mai are stickere , si nu mai are nici ulei pe lant :lol:tre sa imi ung lantu :)
are vreo 11.7 kg :twisted:

Jass95 27-08-09 19:34

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2500807)
ku asta m dau...........scaunul e lasat jos dar in poza aia cu scaunul sus era proaspat adusa din germania........e un bmx de aluminiu jante quando spite DT brate pedale carbon(are cauciuc de bmx si pe spate akm)

2 intrebari : Cat ai dat pe el ?
Cam cate kg are ?

imi place cum arataa =P~

kta ford focus 27-08-09 20:07

300 euro,in jur de 7 sau 8

tu cat ai dat? scuze de dublu post

aleyx_oltcit 27-08-09 20:11

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2588138)
Prima mea ţoaclă am primit-o cadou de la părinţi īn ziua īn care am făcut 3 ani...
Era cea mai bună prietenă a mea... Şi intr-o zi am căzut, m-am lovit la cap şi pentru cateva minunte nu am ştiut de mine... Atunci mi-a luat-o tata şi mi-a făcut-o praf... Următoarea bicicletă, a fost cam pe la 7 ani. Era o semi-cursieră verde aprins... Muream de dragul ei că avea coarnele de ziceai că e capră :lol: ... Ştiu că eram atāt de mic īncāt mergeam pe sub ghidon :lol:... După ce am mai crescut un pic, cam pe la vreo 10-11 ani, mi-au adus părinţii un Shimano din Germania! M-am ataşat foarte rapid de ea şi toţi copiii vroiau şi īncă vor să dea o tură cu ea... La scurt timp după ce am primit acest Shimano, mi-am cumpărat scuter! După aceea maşina, dar, să ştiţi că nu e weekend să nu dau o tură cu Shimano al meu, de care şi acum sunt foarte māndru şi nu-mi este ruşine să-mă afişez cu el prin oraş!
Sper că nu v-am plictisit prea tare!...

frumoasa povestea ...la mn pe strada pustii au biciclete din piata si cand ma vad ..ma roaga sa se dea cu italianca mea :)):D

Jass95 27-08-09 23:32

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2590752)
300 euro,in jur de 7 sau 8

tu cat ai dat? scuze de dublu post

whoaa :-O 7-8 kg ? nu cred... deabia un pro de 40 de mil are 9 kg O_O
mda :))
pai eu am dat 1360 ron .

xgeox 28-08-09 07:13

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2585940)
ma uitam pe net...si am vazut ca doar un cadru pentru bicla asta, costa 1500 de lire...:oops:

Eu l-am prins la oferta pe chainreaction cu 970 de euro.

kta ford focus 28-08-09 07:41

eu lam adus din germania de unde nu lam luat nou :pppp era a unui baiat

mareo 29-08-09 21:13

1 Attachment(s)
Bicicleta mea, dupa ce am schimbat unele piese..

D.Y ¬ 29-08-09 21:48

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 2595671)
Bicicleta mea, dupa ce am schimbat unele piese..

E cube sau merida ?

mareo 29-08-09 22:12

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2595733)
E cube sau merida ?

Sa stii ,ca protectia aia ajuta mult... cu toate ca scrie merida pe ea!

mnc.risty 29-08-09 22:26

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2595733)
E cube sau merida ?

Chiar asa mult conteaza ca pe protectia aia scrie merida?..si eu am exact asa si e ok..cred ca teai gandit sa mai faci si tu un post..

PS:daca gasea cu cube sigur isi lua;).

aleyx_oltcit 29-08-09 22:28

cat ajunge o protectie ? nu am mai vazut pana acum

All times are GMT +2. The time now is 22:09.

- Copyright 2026 4Tuning