![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
OMG...No unde are aia centru de greutate :lol:...Sa fim seriosi, nu as lua nici o curba cu asta :|. Chiar si o oprire la semafor poate fi o intamplare de povestit nepotilor cu asa ceva...
|
Quote:
|
Prima mea ţoaclă am primit-o cadou de la părinţi īn ziua īn care am făcut 3 ani...
Era cea mai bună prietenă a mea... Şi intr-o zi am căzut, m-am lovit la cap şi pentru cateva minunte nu am ştiut de mine... Atunci mi-a luat-o tata şi mi-a făcut-o praf... Următoarea bicicletă, a fost cam pe la 7 ani. Era o semi-cursieră verde aprins... Muream de dragul ei că avea coarnele de ziceai că e capră :lol: ... Ştiu că eram atāt de mic īncāt mergeam pe sub ghidon :lol:... După ce am mai crescut un pic, cam pe la vreo 10-11 ani, mi-au adus părinţii un Shimano din Germania! M-am ataşat foarte rapid de ea şi toţi copiii vroiau şi īncă vor să dea o tură cu ea... La scurt timp după ce am primit acest Shimano, mi-am cumpărat scuter! După aceea maşina, dar, să ştiţi că nu e weekend să nu dau o tură cu Shimano al meu, de care şi acum sunt foarte māndru şi nu-mi este ruşine să-mă afişez cu el prin oraş! Sper că nu v-am plictisit prea tare!... |
5 Attachment(s)
paii .. eu aveam umf-ul , acum ma plimb cu asta mica :
Haro Forum Intro S Lite ! acum nu mai are decat frana spate ,nu mai are stickere , si nu mai are nici ulei pe lant :lol:tre sa imi ung lantu :) are vreo 11.7 kg :twisted: |
Quote:
Cam cate kg are ? imi place cum arataa =P~ |
300 euro,in jur de 7 sau 8
tu cat ai dat? scuze de dublu post |
Quote:
|
Quote:
mda :)) pai eu am dat 1360 ron . |
Quote:
|
eu lam adus din germania de unde nu lam luat nou :pppp era a unui baiat
|
1 Attachment(s)
Bicicleta mea, dupa ce am schimbat unele piese..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS:daca gasea cu cube sigur isi lua;). |
cat ajunge o protectie ? nu am mai vazut pana acum