![]() |
Re: Club TICO
sunt stage 1 ....e de bine ???? :shock:
|
:D loool :D
|
pai .. doar noi 3 hotaram ?
|
bai eu merg pe 9-10 puii mei sunt cele mai serioase restu sunt aiurea rau nu imi plac si am vazut ca majoritatea e cu 9-10
|
Quote:
pai cica pana duminica seara se putea vota ... mai asteapta si tu cateva zile pana se numara voturile :))) |
mama .... nici la alegerile prezidentiale nu a fost asa :) doamneeee :)) ce ma fac io cu voi ...!:)
|
si apropo aikman ... si io tot de la stage 1 am plecat .... asa ca ... baga mare ... !! :)
|
frate aiurea m-ai suntem , pui imei nu putem sa ne hotaram la ce stiker
|
Quote:
eu ma duc maine si imi fac 9 si 10 ... si sa vad unde imi folie si dupa folie le si pun pe mashina ... deci eu am hotarat ramana 9 si 10 una pe fatza una pe spate :) |
esti pus pe treaba nu :D
|
Quote:
tare tare ... sper in seara asta sa scot banii de folii si maine sa vad unde le pun |
si eu astept o oferta cu preturi de la o firma de stikarit si sa vad la ce scor :D se invart ca dau comanda :D
|
gata.. dau si io comanda ... raman 9 si 10 ca ... altceva nu mai pun nici daca ma alergatzi cu tancu !
|
raman 9 si 10 , cele mai simple si de bun gust !!!
|
daca zice topser ... asa e domne asa e !:)
respect ptr nea topser si insanatosire grabnica ca de mare folos mi-a fost !! sa traesti ca ne trebuiesti topser !:) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning