![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
eu am cielo cu geamuri ionizate si vreau sa fac schimb cu unele clare ..... daca va intereseaza contactati ma
|
cea mai proasta alegere ionizarea , noaptea in parcari nu vezi nimic daca nu e luminat cat de putin pe acolo :|
|
dap in schimb e super buna vara dar cum nu mai tin masina pana la vara ... le dau daca gasesc cui
|
deci pana la urma se pot pune folii omologate pe masina ? unde (prin apropierea judetului mures) si care ar fii mai buna varianta ? folie sau ionizate?
|
Quote:
|
Eu spre ex am folie...omologata.parerea mea e ca e mai buna folia si mai frumoasa ca ionizarea....dar....si mai scumpa..:-)
|
stiu un prietenu .. sia pus pe geamurile din spate si luneta .. cu doar 800 lei vechi . si a obtinut si "omologare" cu inca vreo 500 :D . alea de la llumar unde se pun ? in ce oras ?:D si cam cat ar costa omologate la toate 5 geamuri :D
|
Quote:
|
nu .. si aici am auzit ca atata e pretzu.
50 ron pe geam lateral si 80 sau 100 luneta. |
Quote:
|
deci atat e cat am precizat mai sus .. acum daca e de calitate sau nu nu stiu ca doar de cateva luni am aflat .. si "omologarea" daca te ia politia la purecat nu`i legala .. chiar am sunat la aia la firma .. si era un baiat care facea cu vreo cateva sute de mii mai iefin la el acasa :D / oricum LLUMAR RULES ! :D) ce pot sa zic .. poate merita poate nu . acum ca is noi is super :)
|
ionizarea nu tine se sterge in timpsi arata ca....
cel mai bine folie si nici gaborii nu au treaba ta atata timp cit ai omologare RAR |
Prin sibiu nu stiti careva ceva firma de pus folii lunnar? ma intereseaza f mult!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning