Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

alexfreeman_tgv 06-12-07 16:08

Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

eu am cielo cu geamuri ionizate si vreau sa fac schimb cu unele clare ..... daca va intereseaza contactati ma

Vladz 06-12-07 22:15

cea mai proasta alegere ionizarea , noaptea in parcari nu vezi nimic daca nu e luminat cat de putin pe acolo :|

alexfreeman_tgv 06-12-07 23:16

dap in schimb e super buna vara dar cum nu mai tin masina pana la vara ... le dau daca gasesc cui

bandeanradu 16-12-07 20:46

deci pana la urma se pot pune folii omologate pe masina ? unde (prin apropierea judetului mures) si care ar fii mai buna varianta ? folie sau ionizate?

TheMaax 16-12-07 20:55

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1249407)
deci pana la urma se pot pune folii omologate pe masina ? unde (prin apropierea judetului mures) si care ar fii mai buna varianta ? folie sau ionizate?

Da se pot pune folii autorizate ................ a mea doar spatele autorizat cu stampila cu tot ma dus 400 de lei in ploiesti

Marius_mym89 28-12-07 00:52

Eu spre ex am folie...omologata.parerea mea e ca e mai buna folia si mai frumoasa ca ionizarea....dar....si mai scumpa..:-)

bandeanradu 28-12-07 02:10

stiu un prietenu .. sia pus pe geamurile din spate si luneta .. cu doar 800 lei vechi . si a obtinut si "omologare" cu inca vreo 500 :D . alea de la llumar unde se pun ? in ce oras ?:D si cam cat ar costa omologate la toate 5 geamuri :D

Marius_mym89 28-12-07 11:52

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1264747)
stiu un prietenu .. sia pus pe geamurile din spate si luneta .. cu doar 800 lei vechi . si a obtinut si "omologare" cu inca vreo 500 :D . alea de la llumar unde se pun ? in ce oras ?:D si cam cat ar costa omologate la toate 5 geamuri :D

esti sigur ca 800 LEI VECHI.....mi se pare absurd...poate RON si asta e cam mult adica 800+500 cam mult 1300 ron....eu am pus cu 950 Ron tot (fata spate luneta) + parasolar. Se pun in multe orase apraope peste tot... :peace:

Spark 28-12-07 12:04

nu .. si aici am auzit ca atata e pretzu.
50 ron pe geam lateral si 80 sau 100 luneta.

Marius_mym89 28-12-07 12:07

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1265107)
nu .. si aici am auzit ca atata e pretzu.
50 ron pe geam lateral si 80 sau 100 luneta.

Super tare.....dar sigur e de calitate...??...eu am de ceva timp si nu am avut nici o problema gen sa se dezlipeasca folia sau alte alea...:-)

bandeanradu 30-12-07 14:53

deci atat e cat am precizat mai sus .. acum daca e de calitate sau nu nu stiu ca doar de cateva luni am aflat .. si "omologarea" daca te ia politia la purecat nu`i legala .. chiar am sunat la aia la firma .. si era un baiat care facea cu vreo cateva sute de mii mai iefin la el acasa :D / oricum LLUMAR RULES ! :D) ce pot sa zic .. poate merita poate nu . acum ca is noi is super :)

tisa 30-12-07 15:19

ionizarea nu tine se sterge in timpsi arata ca....
cel mai bine folie si nici gaborii nu au treaba ta atata timp cit ai omologare RAR

Bulbucan 03-01-08 23:53

Prin sibiu nu stiti careva ceva firma de pus folii lunnar? ma intereseaza f mult!

Marius_mym89 04-01-08 13:13

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1273670)
Prin sibiu nu stiti careva ceva firma de pus folii lunnar? ma intereseaza f mult!

de fapt e lummar si...:-P...eu sunt din pitesti....daca nu gasdesti in sibiu da o fuga pan la noi ca sunt la noi destui dau si omologare tot...pretu e de discutat...dar sigur o sa gasesti si in sibiu :peace:

Bulbucan 05-01-08 00:16

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1274223)
de fapt e lummar si...:-P...eu sunt din pitesti....daca nu gasdesti in sibiu da o fuga pan la noi ca sunt la noi destui dau si omologare tot...pretu e de discutat...dar sigur o sa gasesti si in sibiu :peace:

pai era o firma unde mi-am pus la toate masinile pana acum in sibiu omologata si tot dar si-a schimbat sediul si telefonul si nu mai dau de ei!

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning