Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Focus ST vs. Astra OPC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/37633-focus-st-vs-astra-opc.html)

aleks 08-04-09 22:28

Re: Focus ST vs. Astra OPC

Păi când o să apară modelele noi o să facem topic nou, dacă o să fie cineva interesat.
Până atunci discutăm despre cele două modele, că de aia e forum, să discutăm, dacă era circuit, le testam :lol:

bogdan_wrc 09-04-09 07:16

experienta se acumuleaza in timp...

SSST 10-04-09 16:39

Mda...ar fi fost super sa avem un circuit unde sa le testam

robertinho 10-04-09 18:10

...cine e cu focus st alb cu dungi albastre pe aici?...era azi in spatele meu unul si pe linia de tramvai a trecut nadir cu s3,si st-ul s-a dus imediat dupa el nervos...nu stiu care a fost urmarea pentru ca s-au bagat primii la semafor si nu vedeam ce si cum:D:D:D

NWZeu 10-04-09 18:50

despre GodfatherN cred ca vorbesti ....

SV25MBN 11-04-09 17:11

Mai mult ca sigur ca vorbesti de ST-ul lui Godfather.

bogdan_wrc 13-04-09 07:31

si a incercat sa se tina dupa S3ul lu nadir? :)))
pt cine a fost pe la craiova sau pitesti intelege de ce rad...

SV25MBN 13-04-09 22:34

Mai multi stim cum trage S3-ul lui Nadir :)

GodfatherN 14-04-09 08:51

LOL !!! Toata lumea stie ca Nadir are un S3 care trage foarte bine...Faptul ca ne intalnim in trafic, ne salutam si mergem cateva intersectii unul dupa celalalt nu inseamna ca ne dam...:-)
Si apoi...ST-ul pe care il am nu poate face fatza S3-ului lui Nadir si nici nu am pretentia de a incerca sa ma dau cu el...

Dar...pregatim ceva care sa traga bine...poate un pic mai bine ;-)

GodfatherN 14-04-09 08:53

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2232690)
si a incercat sa se tina dupa S3ul lu nadir? :)))
pt cine a fost pe la craiova sau pitesti intelege de ce rad...

LOL si tie, tizule...
Ma bucura sa vad superficialul din tine care iese din cand in cand la suprafata ! :-)
Stii bine cate ceva despre ambele masini asa ca...Nu isi avea rostul postarea ta. Dar in curand pe tine chiar te voi astepta la start cand voi fi gata...:-)

bogdan_wrc 14-04-09 09:06

te-am vazut pe la craiova, dar nu eram cu a mea....
oricum, avand in vedere ca nu stam pe loc..niciunul, va fi interesant...dar eu te-as chema pe o Cheia...sa vedem ce si cum...ca big turbo poate oricine :P

P: stiam ca esti orgolios..stiam ca intrii des :))) ...asa ca avea rost postarea mea.
glumim, da?

GodfatherN 14-04-09 09:38

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2236562)
te-am vazut pe la craiova, dar nu eram cu a mea....
oricum, avand in vedere ca nu stam pe loc..niciunul, va fi interesant...dar eu te-as chema pe o Cheia...sa vedem ce si cum...ca big turbo poate oricine :P

P: stiam ca esti orgolios..stiam ca intrii des :))) ...asa ca avea rost postarea mea.
glumim, da?

:-) Sunt orgolios intr-adevar...pentru ca sunt fair play de fiecare data si pentru ca tot ce fac este din placere si pasiune...Stai sa fiu gata cu cealalta si mergem unde vei tu..;-)

bogdan_wrc 14-04-09 09:43

PS: despre masina ta nu stiu mare lucru, si nu stiam cat stii tu despre a lu nadir ;)

ADvicer 17-04-09 08:57

merg pe ST

aleks 17-04-09 09:24

Quote:

Originally Posted by ADvicer (Post 2245510)
merg pe ST

presupunând că eşti începător şi că ţi-a fost lene să citeşti ce scrie în primul topic al secţiunii pe care ai intrat ( adică aici, click cu încredere) o să te rog să îţi argumentezi la concret orice post ai face pe forum. Mulţumesc.

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning