Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Tuning Days - Foto/Filme/Impresii : (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/37154-tuning-days-foto-filme-impresii.html)

vicheg2 03-04-07 00:20

Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :

am o rugaminte pentru cei care au umplut ultimele 2-3 pagini si pt cei care vor sa faca aceeasi chestie ca si ei in urmatoarele pagini; LIMITATI-VA LA POZE SI/SAU FILMULETE...alte discutii pe alte topicuri. Multumesc anticipat

giubau_v8 03-04-07 00:25

5 Attachment(s)
bazdagania aia mica mi-a placut cel mai mult de la salon:-)
bmw-ul e din bz da nush de unde a aparut ca eu nu l-am mai vazut si n-am mai auzit de el
masina neagra e cea mai tare

NightClubRacer 03-04-07 00:30

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 830265)
am o rugaminte pentru cei care au umplut ultimele 2-3 pagini si pt cei care vor sa faca aceeasi chestie ca si ei in urmatoarele pagini; LIMITATI-VA LA POZE SI/SAU FILMULETE...alte discutii pe alte topicuri. Multumesc anticipat

ia citeste tu titlul topicului "Tuning Days - Foto/Filme/Impresii" :???:

vicheg2 03-04-07 00:35

bine si impresii ok (vad ca trebuie sa fii foarte exact ca sa inteleaga lumea ce vrei sa zici)... ideea e ca se incepe cu certuri si cu discutii inutile...iti zici parerea ok nici o problema dar nu incepeti sa va certati unul cu celalalt. La asta ma refeream de fapt

dima_versace_VROOOM 03-04-07 01:18

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 830291)
bine si impresii ok (vad ca trebuie sa fii foarte exact ca sa inteleaga lumea ce vrei sa zici)... ideea e ca se incepe cu certuri si cu discutii inutile...iti zici parerea ok nici o problema dar nu incepeti sa va certati unul cu celalalt. La asta ma refeream de fapt

da vicheag :)........ne vedem al pescarusi ;).......muhahahahahah

WBL-87 03-04-07 01:23

fara suparare ... matizu ala e prea urat .... prea incarcat ....

Kasp3r 03-04-07 01:33

baieti...care aveti id` la vreo gagica de`acolo de pe masini....:D:D da`ti`mi`l pe prv :D promit ca v`a fi recompensat...am innebunit...si dupa masini...dar mai ales dupa gagici....deci astept mesajle pe prv :>:>:> :D:D si in curand si niste poze :>

tasse 03-04-07 01:50

8 Attachment(s)
ceva poze si de la mine

smoke 03-04-07 03:32

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 830173)
bai fratilor anu asta am avut ce vedea acolo am fost si io personal ieri si ce am vazut nu credeam ca se poate construi in romania ..oricum respectul meu tuturor de acolo inspecial bmw acela albastru decapotabil cu crazy mi se pare, bmw acela cu dvd si in volan si cel mai tare mi-a placut matizu acela cu scaunele pe usi care se deschidea usa cu tot cu scaun dc poate sa imi zica si mie ceineva cum se poate face asa ceva sau cineva sa faca asa ceva as fi recunoscator....oricum frumos frumos nota 10 inclusiv si pt organizatori

matizu si trasformarea fordului negru in muscle car (work in progress!!! la ford) e lucrata la SmokeDesign...Cluj-Napoca poti sa ma contactezi pe prv si iti dau detaliii

Gratzian 03-04-07 04:37

fordul negru e una din viitoarele cele mai bune lucrari din tara... pacat ca smoke compara judecata noastra cu ceea ce are el in cap ca o sa fie masina... sa ii dam curaj sa o termine, ca zoliat deja e client sigur pe ea, strange deja bani pt cand o sa fie gata...

FASTTAZ 03-04-07 04:57

cel mai mult mi-a placut sambata seara pe la 9 cand se inchidea ca am apucat sa vad masinile in liniste si fara sa ma inghesui sau alte treburi ;) in rest a fost super:rolleyes2 :rolleyes2

FASTTAZ 03-04-07 05:01

Quote:

Originally Posted by WBL-87 (Post 830364)
fara suparare ... matizu ala e prea urat .... prea incarcat ....

dc crezi asta??:rolleyes2

Lucian 03-04-07 10:23

Quote:

Originally Posted by FASTTAZ (Post 830478)
dc crezi asta??:rolleyes2

Sefu ... vrei sa facem un pool ? Sa vedem ce voteaza lumea ?

FASTTAZ 03-04-07 11:05

sic are ar fi optiunile,ma rog??:rolleyes2

Lucian 03-04-07 11:20

Reusita sau kitch cred ca ar fi cele mai concludente 2 optiuni. Te risti ?

All times are GMT +2. The time now is 08:19.

- Copyright 2026 4Tuning