![]() |
Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
am o rugaminte pentru cei care au umplut ultimele 2-3 pagini si pt cei care vor sa faca aceeasi chestie ca si ei in urmatoarele pagini; LIMITATI-VA LA POZE SI/SAU FILMULETE...alte discutii pe alte topicuri. Multumesc anticipat
|
5 Attachment(s)
bazdagania aia mica mi-a placut cel mai mult de la salon:-)
bmw-ul e din bz da nush de unde a aparut ca eu nu l-am mai vazut si n-am mai auzit de el masina neagra e cea mai tare |
Quote:
|
bine si impresii ok (vad ca trebuie sa fii foarte exact ca sa inteleaga lumea ce vrei sa zici)... ideea e ca se incepe cu certuri si cu discutii inutile...iti zici parerea ok nici o problema dar nu incepeti sa va certati unul cu celalalt. La asta ma refeream de fapt
|
Quote:
|
fara suparare ... matizu ala e prea urat .... prea incarcat ....
|
baieti...care aveti id` la vreo gagica de`acolo de pe masini....:D:D da`ti`mi`l pe prv :D promit ca v`a fi recompensat...am innebunit...si dupa masini...dar mai ales dupa gagici....deci astept mesajle pe prv :>:>:> :D:D si in curand si niste poze :>
|
8 Attachment(s)
ceva poze si de la mine
|
Quote:
|
fordul negru e una din viitoarele cele mai bune lucrari din tara... pacat ca smoke compara judecata noastra cu ceea ce are el in cap ca o sa fie masina... sa ii dam curaj sa o termine, ca zoliat deja e client sigur pe ea, strange deja bani pt cand o sa fie gata...
|
cel mai mult mi-a placut sambata seara pe la 9 cand se inchidea ca am apucat sa vad masinile in liniste si fara sa ma inghesui sau alte treburi ;) in rest a fost super:rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
sic are ar fi optiunile,ma rog??:rolleyes2
|
Reusita sau kitch cred ca ar fi cele mai concludente 2 optiuni. Te risti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning