![]() |
4 Attachment(s)
PENTRU MINE CEA MAI SMECHERA MASINA ESTE BMW 8)
MASINA VISURILOR MELE ESTE UN BMW, NU CONTEAZA VECHI NOU BMWWW SA FIE :twisted: DAR VISUL CEL MAI MARE RAMANE PERMISUL |
1 Attachment(s)
325i E30 !
Asta vreau sa imi iau si sa ii pun un diferential scurt de 320 :) Tot ce mai ramane de facut e sa il conving pe taica-miu sa imi dea vreo 4000 E si vreo 200 E pe luna sa ma plimb cu el :D Iar ca masina de colectie ... de vis ... vreau un renault 12 gordini 1595 cmc ... 160 cp ... |
2 Attachment(s)
Boala mea de vreo 3 ani e Citroenul C5.
Mi-a placut mult masinuta asta si inca imi place. |
Visul meu...
3 Attachment(s)
Am si eu un vis, dar care poate pana voi ajunge pe la 60-70 ani nu se va mai putea implini(cred ca nici atunci): Sa imi iau si eu un Skyline si sa il tunez pana pe la vreo 700-800 cp si sa ii fac si exteriorul si interioru' si sa bag si niste boxe, asa vreo 10 de 100w si un subwoofer de vreo 1000w de la JL si niste statii DLS poate... si sa arate asa, cam ca asta:
|
4 Attachment(s)
Visul meu de mic copil e sa conduc un Porsche 911 2,7 RS 1973 ...raman cu gandul ca visul e realizabil.Imi place totul la masina asta,incepand de la design si pana la motor toate merg intr-o completa armonie,plus ca scoate un sunet motorul de te unge la inima.
Cand o voi avea am sa fiu un gentalman ,ziua cu carpa si noapte cerculete,liniute si getaway-uri :P ... |
1 Attachment(s)
Masina care mi-o doresc cel mai mult e BMW M5 E60.
E rapida, e superba, e comfortabila, e practica si pentru ceea ce e, e chiar ieftina :) |
un BMW
un BMW e visu' la multa lume .... si al meu!
Mie-mi place in primul rand forma inconfundabila.... Nu mi-ar displace nici o carutza :lol: ii fac tuning C&C bag eleron in loc de coada la cal. Bag si ABS si AIRBAG natural! Si climatizare direct de la coada calului ... ecologica ... ce Wunder Baum .... totul natural :x |
1. NISSAN SKYLINE GT-R 34
2. Mercedes S-klasse BRABUS |
Mercedes S 65 AMG, de departe masina perfecta.
|
Toyota Supra si Nissan Skyline
|
BMW seria 8,7 si mercedes 600sel :D
|
visul meu care poate deveni si realitate acum este o tigra iar apoi un 407(acesta vreau sa fie negru,geamuri negre,pachet crom,jenti crom,sistem audio,eleron coara de randunica :P ,interior de piele culoarea nisipului si insertii cromate,si la faruri si stopuri panarame dinalea care se aprins si se sting dar nu din bazar : ) iar ca vis intradevar ar fi un eclipse,mazda rx-7 tunat la maxim la motor,interior superb si exterior la fel de superb== sa fie cel mai FAIN din tara :P ............
|
Visul meu ... care sper sa fie realizabil la sfarsitul anului curent este ori un Hyundai SantaFe 2.0 CRDI ori un BMW 320d ori Mercedes C220 cdi sau o japoneza (Mazda6 / Honda Accord benzinare japonezele :) ) . Acum ce o da Dumnezeu...una din astea va fi prima masina personala spre sfarsitul anului...daca ma ajuta Dumnezeu
|
De cand eram mic miam dorit un Ferrari so....cred ca visul meu este sa am un Ferrari F430cabrio si cand o sami duc nevasta si copii in excursie un Mercedes S65 AMG 8)
|
Eu unul asta astept:
http://www.ultimacars.com/images/gallery/threegtrs.jpg Eventual construit de manutele mele si cu un chevy biturbo. Respectele mele celor care stiu ce masini sunt exemplarele din poza! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning