![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
+ vopseaua inca 500 de mii
|
pai e bine de, eu am o dacie mai veche 1310 si vreau sa ma apuc de ea, am ceva rugini pe ici pe colo si ma gandesc sa o curat cu smingher fin si sa ii dau cu chit si grung, ce chit si grund imi recomanzi ?
|
iti recomand ca daca tot ai rigina...dute al un tinichigiu ca sa decupeze shi sa iti sudeze inapoi daca este vb de pod pedalier....praguri...aripi interioare....suportzii de telescoape..etc...ca alea is baza mashinii...iar daca ii vb de aripa spate shi chestii din astea mai putzin importante...foloseste un pic de fibra de sticla....shi pe urma cu kit de finisaj ;)
iar ca shi grund..ianinte de vopsire...orice spritzkit ii bun ;) numa sa ai pe cineva care are compresor....iar pt izolatzie fonica....ex sub mashina...interiorul ushilor....portbagaj etc....foloseste terosol...tot cu compresorul se sufla ;) |
la cele 2 usi din spate jos au cate putina rugina, ma gandesc sa udau cu smingher sa frec aceea rugina si pe urma sa dau cu un grung eventual spray vopsea alba .
|
atunci foloseste putzin kit de fibra...shi pe urma dai cu grund...shi vopsesti ;)
|
vezi ma ca se poate. bun cu bordu. a iesit masa. dar vezi oleaca la coltu din stanga sus unde o sa vina volanul parca mai trebuia frecat. Si acum vezi ce faci cu masca aia unde sunt semnalele si blocul de lumini ca nu stiu daca o sa dea bine cu forma bordului. bun asa . bravo tie :D
|
ms ms...masca aia vine shi ea facuta custom ..ca sa incapa la fix acolo :D
|
shi bordul inca nu ii finisat complet...ami sunt portziuni unde mai trebe sa insist :D
|
imi place cum a iesit bordul.bravo.astept sa il vad montat
|
o sa fie montat peste 2 sapt :D
ca nu am timp de el acuma...altcuiva....ii mai place :D |
sa-mi trag doua ... chiar arata misto de tot bordu asta...
|
:">:">:" ms ms :P
|
de acuma in colo numa asa o sa fac...cand vreau sa fac ceva....nu va arat decat cand este gata...ca fac pariu ca daca puneam primele poze mai demult...iara ma luau astia peste picior...asa ca mai bine la sfarshit :D
|
urmatorul proiect este bara spate...surprize surprize
sursa mea de inspiratzie vi-o arat pe mess pt cei interesatzi :D |
e de dacie cu clio ? parca asa mi se pare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning