![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pt ca eu asa tind sa cred,intradevar e topic de donatii,insa unele piese care se pot valorifica nu prea se doneaza,aici mai degraba o sa gasesti plastice,boxe,butoane,chitibusuri.Bafta cu sonda,vezi ca pe sonda ai un cod,cauta sonda cu acelasi cod,eu am pus pe 1,8is cu alt cod si merge bine,dar unii zic ca ar fi mai indicat sa pui acelasi cod |
Quote:
|
un semnal dreapta de coupe cineva?? indiferent de stare
|
Salut, donez capota motor negru mat si usa stanga verde. Ambele pt. bmw e36 sedan. Nu trimit prin curier, doar cu ridicare persoanala. As prefera sa le dau cuiva care are nevoie. Tel: 0745.050.416
|
Caut si eu injectorul 3 cel cu senzor de citire de pe un 318 tds daca are cineva?!
|
Salut....caut si eu bandou bara fata partea din stanga M///....prag fals partea dreapta... pleoape ... si modulul ala care cand inchizi usile se ridica putin geamul (model e 36 coupe )...daca le are cineva sa ma anunte si vb la telefon ...ms
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut. Are cineva bandouri laterale pt o bara fata stock de Bmw e36? Si cel mic eventual. Le cumpar sau accept donatie. De preferat din Bucuresti. Piesa nr 2 si nr 4 din poza. Multumesc
|
Quote:
|
salut as avea nevoie si eu de o carcasa de filtru de aer pentru e36 1.8is daca ma poate ajuta cineva, un proiector si drosere pentru angel eyes. sper ca nu sunt prea multe. daca ma poate ajuta cineva cu ceva din toate astea as fi recunoscator. multumesc mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning