![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
SINCER CRED CA A FOST O CACIALMA!!!
Si nu inteleg de ce nu-l ajuta faptul ca a dat mana cu Basescu. |
Quote:
|
Quote:
nu am nimik stai calm era un exemplu .. puteam sa scriu si avioane .. eu tot o dacie am ... asa k ... ... dar lumea se amenintza si se aruncau provocari ;) |
Quote:
Quote:
Ce am citit pana acum,toate injuriile care iti sunt aduse,mi se par foarte hilare,si e dreptul tau sa renunti la lucrul pt care te obosesti de unul singur sa il realizezi,fara a ti se spune multumesc,si fara sa promiti sau sa iei un ban de la nimieni. Pot sa observ cu usurinta ca SINGURI oameni care au sarit la gatul tau sunt oamenii culti din capitala,oamenii cu potential,nu noi tzarani,provinciari,oamenii cu bun simtz... Quote:
Eu nici acumn nu am inteles ce era asa greu de respectat un termen limita ? Ce conta ca era duminica,sambata,miercuri...un termen limita e limita,asa cum daca nu ai paltit leasingu,rata la banca,ipoteca pana la termenul scadent ti-a luat masina,casa,pielea de pe tine ! Cine mai sta sa se certe ca era duminica si ca banca deschide de fapt luni !? Quote:
Asumati-va si voi vina si daca vreti sa va ajute omul la reorganizare,macar incercati cu un : "Uite,imi pare rau ca am sarit la gatul tau,si recunosc ca am fost ignorant in ceea ce priveste termenul limita...hai sa facem ceva daca se mai poate" |
Sunt perfect de acord cu cele zise de kwx si de bnz, sunt anumiti useri care si-au depasit cu mult lungul nasului si au demonstrat lipsa celor 7 ani de acasa si se cred pe deasupra buricul pamantului.
Puneti mana si organizati ceva si lasati tastele. |
-Poate ai dreptate ca am sarit calul ....dar sincer....vezi de ce sa sarit calul.....nu din cauza cursei ci din cauza unei fraze care nu-si avea locul aici. Oare crezi ca daca ar fi cerut ajutor nu ar fi primit? te inseli dar cand ti-se ofera ceva trebuie sa dai in schimb ceva , respect si poate modificarea grupelor la modelul LegalRacing ....pt ca noi asa stim sa ne incadram masinile ....ar fi fost un compromis rau? .....nu cred.
|
Vad ca s-a ajuns la alta discutie acum! :) Hai sa ne concentram un pic pe subiect poate totutsi o sa fie totul ok. ;) .
Asteptam de la SaintDick un pic de ajutor, macar acum in ultimul moment!!! off topic: Sebastianeeee :) Dick nu e neaparat p... , e un nume obisnuit in us. |
Mirc......
|
Nu ma mai bag.
avea timp pana acum si speram sa aiba si respect pt pasionati |
dupa ce l-au f...t in gura atatia pe Dragos mi se pare normal ca nu mai vrea omul sa faca nimic. pacat ca s-a ajuns in situatia asta. sa tinem cont ca celelalte curse de la buzau nu se faceau fara ca el sa se implice. poate, cine stie prin ce minune, se vor tine totusi, macar pe 17 martie (data de rezerva) ;
|
NU vreau sa mai deschid subiectul asta DAR...problema cea mai mare nu a fost faptul ca nu sa mai putut face.Problema a fost ca sa dat vina pe noi ..cei care s-au inscris si a fost aruncata vina pe noi ca nu am fi respecat acel termen ciudat.Va intreb pe cei de mai sus respectiv tm8bnz si Yknot voi vatzi inscris pt cursa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning