Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

Gycone 06-03-07 13:31

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 784017)
de la atatea injurii aduse la persoana lui...il cred pe saint dick daca nu vrea sa mai faca nimik....eu sper sa se razgandeasca sa facem ceva pe 15...sa auzim numa de bine

Adica joi? Poate pe 17 dar nici eu nu mai cred...ce sa mai zic de alea 3 zile din aprilie?

SEBASTIAN 06-03-07 15:53

SINCER CRED CA A FOST O CACIALMA!!!
Si nu inteleg de ce nu-l ajuta faptul ca a dat mana cu Basescu.

Lucian 06-03-07 19:08

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 783976)
Ce a sarit toata lumea pe capul omului. Pana acum a organizat 2 curse (ceea ce ii da credibilitate), deci omul a facut ceva, nu e un pamfletar. De data asta nu a putut. Nu trebuie judecat asa. Ar fi multe de spus, dar ma abtin, sa nu jignesc lumea.

Faptul ca nu a mai putut e regretabil . Problem acea mare nu a fost ca nu a mai putut ci motivul invocat . Ca nu s-a mai putut ... e trist. Multi abia asteptau aceasta cursa . Nu am sustinut niciodata ca eu as fi venit dar stiu multi care abia asteptau .

Psycho 06-03-07 19:29

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 783081)
de acord la faza asta.......nu cred ca e nevoie de o asemenea masura....
si psycho..ce ai tu cu asa zisele Nove?...e vreo problema?

nu am nimik stai calm era un exemplu .. puteam sa scriu si avioane .. eu tot o dacie am ... asa k ... ... dar lumea se amenintza si se aruncau provocari ;)

tm8bnz 06-03-07 20:05

Quote:

Originally Posted by tm8bnz
Salutari de la TM,poate daca erati mai aproape,sau daca eram noi mai aproape, Asociatia Sportiva RoadRunners se prezenta garantat cu minim 5 masini pregatite de lupta.

Quote:

Originally Posted by SaintDick
La sfarsitul lui aprilie cred ca o sa va pot da o motivatia mai mare, sau mai buna

Cu cea mai mare placere,noi vom fi prezenti.

Ce am citit pana acum,toate injuriile care iti sunt aduse,mi se par foarte hilare,si e dreptul tau sa renunti la lucrul pt care te obosesti de unul singur sa il realizezi,fara a ti se spune multumesc,si fara sa promiti sau sa iei un ban de la nimieni.

Pot sa observ cu usurinta ca SINGURI oameni care au sarit la gatul tau sunt oamenii culti din capitala,oamenii cu potential,nu noi tzarani,provinciari,oamenii cu bun simtz...

Quote:

...cu ce se manaca cursele astea, indiferent ca-s la tara sau pe maidan in bucuresti.
Noi,restu' suntem IN TZARA,nu la tzara !

Eu nici acumn nu am inteles ce era asa greu de respectat un termen limita ?
Ce conta ca era duminica,sambata,miercuri...un termen limita e limita,asa cum daca nu ai paltit leasingu,rata la banca,ipoteca pana la termenul scadent ti-a luat masina,casa,pielea de pe tine !
Cine mai sta sa se certe ca era duminica si ca banca deschide de fapt luni !?

Quote:

Originally Posted by Saintdick
NU se admit fise depuse dupa data de 4 martie 2007 ora 00.00, din motive de organizare

E foarte simplu,00:00 reprezinta prima ora din zi...care zi ? scrie mai sus !

Asumati-va si voi vina si daca vreti sa va ajute omul la reorganizare,macar incercati cu un : "Uite,imi pare rau ca am sarit la gatul tau,si recunosc ca am fost ignorant in ceea ce priveste termenul limita...hai sa facem ceva daca se mai poate"

yknot 06-03-07 20:22

Sunt perfect de acord cu cele zise de kwx si de bnz, sunt anumiti useri care si-au depasit cu mult lungul nasului si au demonstrat lipsa celor 7 ani de acasa si se cred pe deasupra buricul pamantului.
Puneti mana si organizati ceva si lasati tastele.

F_L_R 06-03-07 22:19

-Poate ai dreptate ca am sarit calul ....dar sincer....vezi de ce sa sarit calul.....nu din cauza cursei ci din cauza unei fraze care nu-si avea locul aici. Oare crezi ca daca ar fi cerut ajutor nu ar fi primit? te inseli dar cand ti-se ofera ceva trebuie sa dai in schimb ceva , respect si poate modificarea grupelor la modelul LegalRacing ....pt ca noi asa stim sa ne incadram masinile ....ar fi fost un compromis rau? .....nu cred.

B 10 HZX 07-03-07 00:02

Vad ca s-a ajuns la alta discutie acum! :) Hai sa ne concentram un pic pe subiect poate totutsi o sa fie totul ok. ;) .
Asteptam de la SaintDick un pic de ajutor, macar acum in ultimul moment!!!

off topic: Sebastianeeee :) Dick nu e neaparat p... , e un nume obisnuit in us.

Rudi 07-03-07 00:40

Mirc......

SEBASTIAN 07-03-07 00:50

Nu ma mai bag.
avea timp pana acum si speram sa aiba si respect pt pasionati

AnduGTR 07-03-07 07:10

dupa ce l-au f...t in gura atatia pe Dragos mi se pare normal ca nu mai vrea omul sa faca nimic. pacat ca s-a ajuns in situatia asta. sa tinem cont ca celelalte curse de la buzau nu se faceau fara ca el sa se implice. poate, cine stie prin ce minune, se vor tine totusi, macar pe 17 martie (data de rezerva) ;

Alfa_band 07-03-07 09:24

NU vreau sa mai deschid subiectul asta DAR...problema cea mai mare nu a fost faptul ca nu sa mai putut face.Problema a fost ca sa dat vina pe noi ..cei care s-au inscris si a fost aruncata vina pe noi ca nu am fi respecat acel termen ciudat.Va intreb pe cei de mai sus respectiv tm8bnz si Yknot voi vatzi inscris pt cursa ?

yknot 07-03-07 12:21

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 785577)
NU vreau sa mai deschid subiectul asta DAR...problema cea mai mare nu a fost faptul ca nu sa mai putut face.Problema a fost ca sa dat vina pe noi ..cei care s-au inscris si a fost aruncata vina pe noi ca nu am fi respecat acel termen ciudat.Va intreb pe cei de mai sus respectiv tm8bnz si Yknot voi vatzi inscris pt cursa ?

are vre-o relevanta???? problema era alta aici

CZR 07-03-07 12:45

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 785821)

eu zic k are relevanta,eu d ex am inteles k orice club trebuie sa dea o foaie cu participantii,la noi eu am facut-o primul d vreo luna si ceva,imediat cum s-a anuntat cursa

Alfa_band 07-03-07 16:01

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 785821)

Pai normal ca are o relevanta pt ca tzie tzi se rupe, poti sa spui ce vrei ca si asa nu te trageai.Poate daca erai inscris aveai si tu o mica frustrare cum o am eu cel putin canc vad ca se da vina pe noi pt o cursa anulata.

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning