![]() |
Re: E46 - 320d!
ax cu came rupt ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Vorbeste de sus tipul cu Replica de M3 care nici macar un burnout nu poate sa faca :lol::lol::lol::rolleyes2
|
Quote:
pe topicul meu problema lui este aparatul foto , si ca sunt pozele editate :lol: :lol: :lol: nu stiu ce masina are....nici nu ma intereseaza....dar atitudinea lui ma lasa rece........eu l-am ignorat si am sa o fac in continuare !!! |
3 Attachment(s)
si pana la urma m-am decis in privinta rotilor,urmeaza o primavara destul de grea.....
|
1 Attachment(s)
Mult mai serioasa imaginea masinii cu jantele astea ;) 8)Dar ..... cine a fost cu ideea asta ?????
|
Vin foarte bine jantele astea, pentru cine vrea sa iasa in evidenta. Stiu ca de mult te gandeai la modelul asta:lol::lol:
Nu sunt foarte grele pt articulatii? Eu am style 44, as vrea style 135, dar nu prea ma incanta sa pun si mai grele..:rolleyes2 P.S: Si eu zic ca merita o statie la drum lung, chiar daca se vede ca naiba antena pe masina..;) |
Quote:
Arată foarte bine E46-le pe aceste jante, baftă în continuare. |
Sigur la ornamentul ala se referea, si da, jantele sunt ce trebuie, pe e46 e cunoscut ca arata bine.
|
eu am fost cu ideea , demult mi le doream , da tot ziceam ca deja erau cateva e46 cu style 95 , da pana la urma mi-am zis imi fac masina cum imi place mie si am fost decis sa le iau, statia a fost foarte buna , ea m-a ajutat sa aduc rotile acasa am facut 800 km sa le aduc acasa, iar bandou de la portbagaj ....stiuuuuuuuuu.stiuuuuuuuuuuu , e al 3 care il schimb , se duc lamelele acelea de la numar si ma streseaza daca nu merg ledurile la numar, iar pe asta nu l-am mai vopsit, pt ca o sa vopsesc masina toata si nu are rost .. zici ca e s-line :)))))))))
|
Quote:
|
Sunt frumoase. Lui ii plac foarte mult. Asta e tot ce conteaza. Altcineva ar fi ales alt model, partea a2a, dar el a pus ce-i place.
|
Masina arata foarte bine! Succes in continuare!
|
Salut,
am vazut ca ai avut o problema cu senzoru DDE cu ai rezolvato pt ca acelasi senzor imi face figuri si mie de 1 sapt ma omoara cand se aprinde imi taie toata puterea, da in nas si cate o data imi opreste motoru. Multumes |
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning