Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

mikafly 24-03-08 11:37

Re: Masina mea

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1441896)
Felicitari:-) Ma bucur ca ai luat o decizie si sper sa fie cea corecta:-) Astept sa te tii de cuvant, cu "Cea mai tare SuperNova din Tulcea" :))))))

Mda...cred ca esti cam fantezist......dar sa speram ca o sa fie asa......vreau si eu un competitor in oras....

MauS 24-03-08 11:55

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1442318)
Mda...cred ca esti cam fantezist......dar sa speram ca o sa fie asa......vreau si eu un competitor in oras....

Puteam sa jur, sa pun pariu, sa bag mana in foc...... ca tu o sa comentezi ceva:-):-):-):-):-) Era imposibil sa nu bagi o mica critica:-):-) masina lui Bogdan este SuperNova, nu Nova....... e o mica diferenta intre ele:-) aaaa.... hotaraste-te... cine esti? Huidu sau Gainusha?:-):-) Defapt... la cum te stiu eu pe tine, Ii lasi pe amandoi fara servici:-):-)

Magos 24-03-08 13:57

va certati ca pensionarii... geeeezh

|Gyo| 24-03-08 17:02

iar va luatzi la "cearta" ma ?:rolleyes2

Magos 24-03-08 17:59

Nu te-ai obisnuit?
Si peste doua zile or sa ne zica ca domne, asa se iubesc ei doi...

Uhhh....

mikafly 24-03-08 18:35

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1443140)
Nu te-ai obisnuit?

Uhhh....

Nu inteleg remarca ta........poate "ne luminezi" si "pe mine"

|Gyo| 24-03-08 19:29

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1443140)
Nu te-ai obisnuit?

Uhhh....

:D:D ai dreptate :-P

PS : Domnu' Fly a vrut sa zik ... ca v-atzi mai impuns asa ( tu cu Maus ) si apoi atzi zis ca erau niste glume ... :twisted:

Bogyciu 24-03-08 20:52

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1442318)

Inca de la inceput vreau sa se stie ca nu vreau sa fac din Nova mea ceea ce a facut Mihai din a lui. Il respect pentru ce a iesit din masina aceea dar eu nu urmaresc asa ceva. La a mea se va pune accentul pe exterior, functionalitate si cel mai inportant in viitor un transplant de motor dar astfel incat masina sa ramana Stree Legal. Planuri sunt multe, sa speram ca le ducem la capat... Numai bine...

mikafly 25-03-08 09:09

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1443530)
Inca de la inceput vreau sa se stie ca nu vreau sa fac din Nova mea ceea ce a facut Mihai din a lui. Il respect pentru ce a iesit din masina aceea dar eu nu urmaresc asa ceva. La a mea se va pune accentul pe exterior, functionalitate si cel mai inportant in viitor un transplant de motor dar astfel incat masina sa ramana Stree Legal. Planuri sunt multe, sa speram ca le ducem la capat... Numai bine...

AAA......street legal este in totala contradictie cu ce ai zis tu mai sus......deci....mai gandeste-te la transplantul de motor........fii cu mare atentie......ca e de rahat cu RAR.....

mikafly 25-03-08 09:12

Quote:

Originally Posted by |Gyo| (Post 1443343)
:D:D ai dreptate :-P

PS : Domnu' Fly a vrut sa zik ... ca v-atzi mai impuns asa ( tu cu Maus ) si apoi atzi zis ca erau niste glume ... :twisted:

Mai CIO......voi nu stiti felul de gluma intre mine si Maus......cand ne adresam unu altuia se vehiculeaza apelative gen "borhot"...."mata"..."tactu".....familii...nea muri si alte alea.Faptul ca voi va aprindeti mai repede ca benzina nu e vina noastra.......deci pe viitor...nu mai inflamati si mai tare o discutie amicala.....

|Gyo| 25-03-08 09:28

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1444360)
Mai CIO......voi nu stiti felul de gluma intre mine si Maus......cand ne adresam unu altuia se vehiculeaza apelative gen "borhot"...."mata"..."tactu".....familii...nea muri si alte alea.Faptul ca voi va aprindeti mai repede ca benzina nu e vina noastra.......deci pe viitor...nu mai inflamati si mai tare o discutie amicala.....

First ... este Gyo nu CIO ;) iar second ... nu m-am aprins deloc ... ti-am dat doar un reply ... fiecare intelege ce vrea ... dar asta nu inseamna sa zici ca m-am atacat pt ca eu chiar nu vad unde am dat vre-un motiv de conflict ... in fine, pe viitor o sa am grija sa nu itzi mai las vre-un reply, scz de deranj :rolleyes2

mikafly 25-03-08 09:38

Quote:

Originally Posted by |Gyo| (Post 1444395)
First ... este Gyo nu CIO ;) iar second ... nu m-am aprins deloc ... ti-am dat doar un reply ... fiecare intelege ce vrea ... dar asta nu inseamna sa zici ca m-am atacat pt ca eu chiar nu vad unde am dat vre-un motiv de conflict ... in fine, pe viitor o sa am grija sa nu itzi mai las vre-un reply, scz de deranj :rolleyes2

Din pacate ceea ce se scrie pe forum nu are intonatie...daca ar fi avut....ai fi observat ca nu ma deranjat deloc reply-ul tau.....deci....subliniez pt ultima oara....NU AM NIMIC CU MAUS.....NU AM AVUT ,NU AM,SI NICI NU V-OI AVEA.......

Bogyciu 03-04-08 08:50

3 Attachment(s)
NE VEDEM PE STRAZI :shock:

MauS 03-04-08 09:38

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1462699)
NE VEDEM PE STRAZI :shock:

Felicitari pentru masina si pentru numere:-) ne vedem pe strazi;)

webcathos 03-04-08 10:43

Sa o stapanesti sanatos si sa o uzi la fel de sanatos... :)

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning