![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
@ all the boys "daca m`as combina cu o tipa doar pentru a`i conduce masina , care teoretic este mult mai smechera decat a mea ? DA
I`as cheltuii banii daca ar avea indeajuns de multi ? DA Fetele fac asta de cand se stiu ... de ce nu si noi ? " CURVILOR :)) Gagica din IASI stiti mai are M3 ul ala alb? :D |
mas combina dak ar avea dream car"u meu
SKYLINE R34:p DA NU AM VAZUT NICI O GAGICA PANA AKUMA SA CONDUCA O MASINA CU ASA MULT "TUPEU" SUB CAPOTA |
da,dar sa fie si ia un pic acceptabila;)
|
hmm...am o colega in clasa , care are un tata detinator de Touareg si Bmw X5 . la 18 ani ea va intra in posesia touaregului , si parca m-as baga pe felie . tipa , e ok , e draguta , nu-i o uratanie :p
deci raspunsul este DA ! |
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol: Chiar vrei sa ma faci sa imi dau cafeaua pe tastatura ? :lol: |
Quote:
|
Neah , mai sunt si d-astia ca mine care deabea fac ochi :))
|
Fetelor... Voi nu prea aveti ce sa faceti pe topicul asta :)
|
ei na? la dracu', sa-mi fie cu iertare again ca am incercat sa corectez ceva si sa-mi exprim parerea in legatura cu majoritatea posturilor:roll:
|
Quote:
|
Quote:
Si sa nu fiu offtopic asa pe scurt ... Eu am prieteni si cu bani si cu mai putini bani si fara bani , mai de toate natiile sa zic asa , dar absolut la niciunul nu am vazut vreodata sa zica ca ` Domne , eu vreau sa ma combin cu aia ca are Touareg sau Bmw , nu , eu zic ca respectul fata de sine nu te duce la gandul ca domne eu ma combin cu ala sau cu aia ca are un bolid in fata casei ( luat cu bani sau cu botu ) depinde de sex si mentalitate :D Si o scurta povestioara ... Azi noapte stateam cu cel mai bun prieten al meu la o tigara si din vorba in vorba am dat-o pe un subiect asemanator cu asta numai ca la genul feminin , dupa ce a iesit dintr-o relatie foarte nasoala ( ea l-a inshelat cu unu la semafor ) urat stiu , ce s-a gandit el sa faca ... s-a combinat cu o fata de la facultate , nu a scos-o cu masina , nu ia cumparat nimic , si de doua saptamani o tine numai asa , dupa care ce mi-a zis ca ii sta in minte , peste vreo luna cam asa sau cand o sa vrea el , o sa o intrebe daca simte ceva pentru el sau chestii d-astea ( nu stau acuma sa va aburesc ) si sa vada daca este pe interes sau nu . Si alte faze precum daca merg la cafenea cu baietii pe jos , nu se uita nici dracu la tine , daca venim cu masina in schimb ....stanga dreapta priviri hopa fete , flirt numai stiu ce ...deci no offence dar ca baiat sa te uiti dupa o fata doar ca are o masina smechera ( e nasol ) parerea mea :D Scuze ca v-am plictisit dar eu ma plictisesc mai tare in casa :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Aluzia era ca cine sta in Dorobanti si isi bea tarziu cafeaua intr o zi lucratoare are mari sanse sa conduca o masina tare in viitor :-) |
Imi beau cafeaua la servici nu in pat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning