Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirrocco 2.0 TSI R-line (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/328468-scirrocco-2-0-tsi-line.html)

Tweety_rzw 28-07-13 22:12

Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5536673)
Salut baieți! Daca mai interesează pe cineva, pe mine unul sigur, pt ca am citit tot topicul si sunt curios, am sa vorbesc cu proprietarul mașinii cu prima ocazie, doar pt a ma convinge măcar daca el este in spatele vre-unuia dintre cei care se pretind a fi deținătorii mașinii.
Nu știu daca locuiește in zona, dar cert este ca aproape zilnic vine la cineva vis-avis de blocul meu, zona sos. Turda sect.1.
Mașina are intr-adevar Jante negre (nu rețin model/marca), o evacuare un pic prea zgomotoasă, probabil cu diametru destul de generos (am auzit si cv "rateuri" īntr.o zi :D) si cam atāt din ce am văzut, cert e ca per total arăta ok, doar ok.

Inchiriata banuiesc...nu ?:lol:

Snoopz 29-07-13 22:59

Un lucru este cert , pozele sunt luate de pe fb , lucru dovedit de denumirea random pe care o au , specifica facebook-ului :lol:

StefanM- 08-08-13 11:39

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5536673)
Salut baieți! Daca mai interesează pe cineva, pe mine unul sigur, pt ca am citit tot topicul si sunt curios, am sa vorbesc cu proprietarul mașinii cu prima ocazie, doar pt a ma convinge măcar daca el este in spatele vre-unuia dintre cei care se pretind a fi deținătorii mașinii.
Nu știu daca locuiește in zona, dar cert este ca aproape zilnic vine la cineva vis-avis de blocul meu, zona sos. Turda sect.1.
Mașina are intr-adevar Jante negre (nu rețin model/marca), o evacuare un pic prea zgomotoasă, probabil cu diametru destul de generos (am auzit si cv "rateuri" īntr.o zi :D) si cam atāt din ce am văzut, cert e ca per total arăta ok, doar ok.

Da,pe Iordache Golescu:P

bimmer4life 08-08-13 14:29

Quote:

Originally Posted by StefanM- (Post 5544922)
Da,pe Iordache Golescu:P

da. frate face ca toti dracii masina aia. cum rezisti in ea? :D am avut simoni dtm racing pe un motor de 2.5i pe bmw e36 si dupa primul drum mai lung am schimbat-o cu una remus ( nice & soft )

Schweppes 03-11-13 10:08

Serifule acum ca numai ai scirocco nu pui poze cu S5 ???

DanyFCS 03-11-13 13:58

Quote:

Originally Posted by Schweppes (Post 5605328)
Serifule acum ca numai ai scirocco nu pui poze cu S5 ???

Facebook-u asta :lol::lol::lol:

Tweety_rzw 05-11-13 02:57

Deci altii in 24 de pagini...faceau o masina intreaga de la zero sau poate exterior...sau audio...orice...dar el ce a facut?

Voi mai aveti asteptari ?:))

clarkson777 15-11-13 17:25

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5606664)
Deci altii in 24 de pagini...faceau o masina intreaga de la zero sau poate exterior...sau audio...orice...dar el ce a facut?

Voi mai aveti asteptari ?:))

rade ciob de oala sparta , pui un bradulet si vorbiti 5 pagini :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:02.

- Copyright 2026 4Tuning