![]() |
Re: PH 96 K R S
Quote:
|
Cu o pagina in urma,un moderator spunea sa nu transformam topicul in chat...pt astfel de discutii,exista retele de socializare!
sa nu mai zic ca s-a discutat prea mult si pe prea multe topicuri pe aceasta tema...cine are gpl,nu o sa mearga pe benzina de dragul parerilor voastre ;) |
Quote:
e o diferenta nu mica...foarte foarte mare intre GPL si benzina....oare v-ati pus intrebarea: daca motorul ala se chinuie asa oare ii e bine pe GPL? eu zic ca nu...unde mai pui ca la injectoare nu ajunge un lichid ci un gaz...cam multe dezavantaje zic eu ps: fiecare face ce vrea cu masina lui ca doar de aceea este proprietar si mecanicii nu trebuie sa moara de foame |
Quote:
Topicul nu cred ca a fost transformat in chat, a fost doar un singur punct de vedere si nu mai mult. |
Quote:
respect |
Quote:
nu cred ca iti ia 5 minute sa apesi pe un buton pentru a o trece pe benzina Quote:
Quote:
|
Eu fac maxim 10.000 km pe an, in rest am masina de servici.... Deci pentru unii ca mine e inutil GPL-ul. :)
|
Daca mai intindeti mult discutia GPL vs. benzina aici, o sa fiu nevoit sa inchid topicul pana va calmati. Incetati cu chatul asta, fiecare face ce vrea.
|
KRS-ule ai terminat cu tunareala? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astept sa vad ce urmeaza :shock:!
Spor!!! |
Quote:
|
Dupa cum ne ameninti cu modificarile trebuie sa iti urmarim threadu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning