![]() |
Re: Sa Radem Si Sa Glumim...!
si ce ti se pare asa amuzant?
asa a cumparat respectivul masina 8-| |
uita-te la numar:rolleyes2
|
Quote:
|
masina am vazut-o live si nu-i rea dar culoarea aia strica tot
|
7 Attachment(s)
cateva poze...
|
baieti uitati niste reguli :lol::lol::lol::lol:
1. Daca 3 persoane spun ca esti beat, culca-te! 2. Daca o scuturi de mai mult de 3 ori, se numeste labă. 3. Nu condu` si bea in acelasi timp. S-ar putea sa versi! 4. Nu iesi niciodata la tabla! S-ar putea sa te impiedici si sa mori! 5. Nu calcati iarba! Fumati-o! 6. Nu tanji dupa bunurile altuia. Fura-i-le! 7. Nu fura de la prieteni...pentru ca-i doare. 8. Daca e sa fi baiat , fi original...poarta fusta! 9. Daca te mananca in cur, inseamna ca nu te-ai sters bine. 10. Daca ai chef de futut si n-ai ce, dă o laba sa-ti treaca. 11. Cine rade la urma , inseamna ca nu s-a prins 12. Cine se scoala de dimineata casca toata ziua. 13. Cine sapa groapa altuia inseamna ca-i gropar. |
Ajung doi unguri in Bucuresti...
Fără nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul: - Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strâns fiecare... Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta. Pe înserat se intalnesc, dupa cum au stabilit. -Tu cat ai strans? -10 lei... Si cum ai facut? -Am fost într-un parc si am scris pe un carton: NU AM SERVICIU, AM 3 COPII DE CRESCUT, VA ROG SA MA AJUTATI! Dar tu cat ai strans? -7.658 de lei -Iooy!!! Istenem! Dar cum ai facut? - Am scris pe un carton: SUNT UNGUR. IMI MAI LIPSESTE 1 LEU SA MA INTORC ÎN UNGARIA. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Apropo de numere
|
5 Attachment(s)
ceva pozici haioase...
|
1 Attachment(s)
e aparuta de ceva vreme ,dar nu am vazut-o postata:lol:
e cineva care nu se prinde? |
3.14 = pi si restu se vede ... de la sine! Cat de natarai pot fi unii ... Ma intreb cel ce i-a eliberat numerele ii era prieten sau un oarecare ... pokemon? :lol:
|
:lol::lol:
|
dar pi e un nr cu zecimale infinite...
|
1 Attachment(s)
bizznisss
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |