![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felictitari pt masina...a iesit super capota...cu neonul ala acolo...l`am vazut intr`o seara si mi`a placut f mult si imi place si cum se aude :D va iesi ceva frumos.Spor la modificat :peace: |
3 Attachment(s)
Wa voi aici vorbiti de masini eu va spun de farasu meu care costa cat un far de al vostru :))
|
1 Attachment(s)
Uite o masina ca a mea numai ca e mult mai stabila:)
Cica filmuletzu e facut pe un drum foriestier care nu e trecut pe nici o harta, dintr'o locatie din alta tzara si oricum a fost asigurat perimetru ca sa nu se produca incidente nedorite. Oricat de mare ar parea asemanarea nu sunt eu e unu care si'a facut masina intentionat ca sa para ca a mea :) Oricum nu se poate face asa ceva cu un olcit , e absolut imposibil sa te invartzi cu o masina care nu are nici un pic de stabilitate :)si in plus are frana de mana pe fatza deci nu o poti folosi ....:) |
Tare bancul asta. Pot invata sa faca asta pe orice persoana, chiar daca nu a condus niciodata si indiferent de masina, sa traga fata si e suficient. Eu am luat-o ca pe o gluma bine scrisa, dar vezi ca sunt unii care mai pun si botul la dume din astea.
|
:)) Ghici ...esti pe val...ce mai stie sa faca masina asta de care zici??
|
Mancare :d
|
Quote:
P.S. exista sectiune ...Sa ne cunoastem ...rog membrii noi sa se prezinte acolo eventual sa lase adresele de mess.... |
2 Attachment(s)
salutare
cine are ceva idei pentru exteriorul DODGE-ului:D meu |
Eu momentan is cu o dacie din 98 .. berlina .. bord CN cu motor de 1.600 ... da' pe viitor ... ma gandesc la o pisicutsa .. sunt fan BMW .. mai ales pisicutsele
|
Quote:
are si geamuri fumurii pe spate si mai bine :D :D Total de acord...o excursie la Bicaz ...pe drum tragem cateva poze ...cateva cadre pt prezentare....deci cine se mai ofera? Quote:
|
Taci bha mariusD :D Nik nu stii
|
Scarto luate`ar jalea :) cand te vad si eu cu bmw-u tau ?
Robert ce ID de mess mai ai? tot ala? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning