Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 16-04-07 21:34

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 855147)
pana la coada treaba asta cu neoanele e legala sau nu prea ca eu m-am certat cu decretu`

Poi dac citesti cu atentie decretul...nu`i legala..pt k se specifica ca este interzisa montarea de lumini sau alte chestii care nu`s omologate...

Ali_ump 16-04-07 22:46

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 855048)
Aline ..da cam rarutz pe la noi! :(( ce mai faci?

Da cam rarut ...asta e....treburi :D but i'm watching ;)

EDC_cip 16-04-07 22:49

deci u esti alin ala care ia facut masina lui eugen misto "da acuma o saptamana am intrebat pe 2 reparatori de la d rumbava care stia masina si a zis ca a facuto unu alin -care acuma are un service la stefan cel mare" da acuam nu mai stiu nimica de honda :(

Ali_ump 16-04-07 22:53

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 855340)
deci u esti alin ala care ia facut masina lui eugen misto "da acuma o saptamana am intrebat pe 2 reparatori de la d rumbava care stia masina si a zis ca a facuto unu alin -care acuma are un service la stefan cel mare" da acuam nu mai stiu nimica de honda :(

De B 16 SIX e vorba....

EDC_cip 16-04-07 22:56

dap :D ...

EDC_cip 16-04-07 23:08

si b16six mai este honda cas curios ce mai facea si d-eugen cu ia iarna :D

ByAlin 16-04-07 23:20

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 855340)

servisul il am la razboieni,de lucrat acum lucrez la CORFU,iar honda este a mea(am cumparato eu de la EUGEN);)

ByAlin 16-04-07 23:23

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 855398)
si b16six mai este honda cas curios ce mai facea si d-eugen cu ia iarna :D

EUGEN lucreaza la DIGRINCOM(la vinatori)iar honda asteapta sa ma apuc de ia(cel tirziu din decembrie)

EDC_cip 16-04-07 23:25

"si mai este in viata acea honda ? " :P deci hai sa intreb acilea "ma poate ajuta cineva din piatra cu un kitttttt pt masina mea" cei care vor sa ma ajute da seriosss nu doar vorbe plss sami zica pe prv sau pe mes id meu ciprianut

ByAlin 16-04-07 23:29

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 855449)
"si mai este in viata acea honda ? " :P deci hai sa intreb acilea "ma poate ajuta cineva din piatra cu un kitttttt pt masina mea" cei care vor sa ma ajute da seriosss nu doar vorbe plss sami zica pe prv sau pe mes id meu ciprianut

depinde ce vrei?

vorbim vineri in centru ca dor asra e 1 din motivele pt care ne adunam

EDC_cip 16-04-07 23:41

kit ......

EDC_cip 16-04-07 23:47

noapte buna pe ziua asta si scuze lui "ali ump" pt off topic de pe celalalte topicuri

JubliX 17-04-07 13:02

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 855449)
deci hai sa intreb acilea "ma poate ajuta cineva din piatra cu un kitttttt pt masina mea" cei care vor sa ma ajute da seriosss nu doar vorbe plss sami zica pe prv sau pe mes id meu ciprianut

treci pe la tuning center shi se rezolva :)

buddy_lexx 17-04-07 21:12

e o problema baieti....Edcip e in italia :) asa k nu poate veni la intalniri momentan! spun eu asta pt k el a uitat sa mentioneze k nu`i in tzara!

JubliX 17-04-07 22:05

nu e problema daca cineva nu e in tzara....trebe numa' poza shi datele mashinii shi se rezolva...a shi cineva care sa dea comanda shi acontu' :)

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning