![]() |
Re:
Quote:
cum adik la restul nu te-ai putut decide? te-ai uitat atent la toate? sunt masini mai reusite decat a lui rares (no ofence). toti am depus un efort destul de mare ca sa realizam aceste masini nu numai rares. stii si tu cata munca este. p.s am o propunere pt tine si kickass poate ati mai auzit-o: pe viitor enumerati greselile fiecaruia asa nu vor mai exista dubii. chestiile de genul \"asta e castigatorul desemnat de noi! cui nu-i convine sa nu mai posteze\" sunt de ras si nu aduc nimic bun. repet e doar o parere personala nu am nimic cu nimeni dar pur si simplu nu mi se pare corect sa desemnati castigator pe cineva doar pt ca a muncit mai mult. \"calitatea conteaza si nu cantitatea\". voi mi-ati spus asta. ar trebui sa fie universal valabila si nu doar in unele cazuri :wink: Ai dreptate doar ca eu ma uit la calitatea lucrarii, selectii umbre imbinari si alte alea. Tu pe cine alegeai castigator? |
Re
man si eu am fost ofticat la concursul cu Audi S3 parerea mea este ca atc nu merita sa castige Andrei(no ofence)oricum toate masinile au fost lucrate bine cu cateva excepti.bmw zimi si mie care au fost alea \"TARI\"dupa parerea ta
|
omule nu mi-o lua in nume de rau. mie nu-mi place sa ma ascund dupa deget. sincer ai vrut sa faci ceva super dar nu ti-a iesit.
dc nu ma crezi bago pe magicmanu si o sa vezi cate greseli iti enumara aia nu o sa-ti vina sa crezi. dar nu esti si tu de parere ca ar trebui sa ni se spuna greselile? oricum nu m-a deranjat faptul ca ai castiagat u (felicitarile mele) ci felul in care s-a jurizat Pana la magicmanu mai aveti de \"tunarit\"... :lemon: Cand o sa tzi se accepte orice lucrare la magicmanu atunci promit ca te voi lasa sa jurizezi si tu! |
re
Omule nici eu nu ma ascund dupa deget dar nu cred ca a ta sau a cuiva de aici inafara de dadi e pregatit pt magicmanu totusi nu cred ca stii brush si alte chestii ca sa zicem ca suntem pregatiti totusi zimi pe cineva care a facut la s8 ce AM INCERCAT eu sa fac totusi nici unu nu i-a schimbat bara spate ati pus spoilere si inca ceva hai sa iti zic eu ceva.frate nu critic asa cum ai zis tu zic si eu.la masina ta primu lucru care l-ash scade ar fii ca ai facuto in 2 culori .1 d ce ? 2nai stiut sa aduci spoileru la aceasi culoare cu masina si vezi ca vopsea cromata doar tu o observi nu stiu unde e cromata.doar niste reflexi de asphalt pe masina dupa parerea mea nu INSEMNA CROM pacat ca nici vopseaua neagra nu ai dato bine la partea de la usi nu ai vopsit si partea de aripi.numai zic nimik .ms pt felicitari.aa sau si partea de sus vroiai sa o faci neagra.si te-ai rezumat.doar la ce ai facut copy/paste nu inteleg de ce esti nemultumit.Man e prima oara cand castig si acum trebe sa ma cert cu unu din voi.??
|
re
Man sry daca te-a deranjat din cele scrise mai mult .Dadi mai bine faceai cum ai facut pana acum doar CAstigator RARES sau Castigator andrey2003 sau oricine ar fii fost.bmw era mai bine la concursurile trecute cand se spunea decat atat ?poate ca e alt topic pt greseli .chiar exista.cautal si o sa ti se spuna greselile pe topicu asta sunt doar rezultate nu si pareri si critici .Va rog dupa ce se termina discutia asta cu bmw sa stergeti posturile astea ca nu au rost in topicu asta
|
si eu sunt profund dezamagit de cine a ieshit castigator... nu vreau sa dau nume insa nu nu rares era cel mai bun... propun sa se dea voie celor care participa si careaccesa topicu sa voteze cashtigatoru la sfarshitu concusului sau in ultimele 2 zile cand sunt puse mai multe mashini...
daca tot ii vorba de enumerat greseli la mashina lui rares dati-mi voie sa incep eu : - 1) selectia mashinii este de toata JALEA : oglinda initial cormata-> rosie - spatiu idn fara parbrizului initial degru -> rosu - ornamente laterale cromate tot roshii - display-u din tetiera de toata janlea - antena de pe plafon ai uitat sa o selectezi sau asa ai vrut sa iasa... asa ai vrut ok... :lol: 2) de cand mama m-o facut io sigla de audi vopsita in culoarea mashini nu am vazut.... da uite ca mi-a fost dat ochilor sa vad si asta... 3) te lauzi ca eshti singuru care ai schimbat spoileru uita-te si u daca ii centrat sa nu mai vb ca nu pastreaza linia mashinii, parerea mea trebuia sa continui cuornamentele laterale sau sa le scoti si de pe ushi 4) faci exces de blur si arata ca porcu invata-te cu ala inainte sa acuzi pe altii de alte chestii pe care u le shtii... 5) incearca next time sa gaseshti nishte jante la rezolutie asemanatoare cat de cat sa nu iti mai iasa asa spalacite... ar mai fi mutle de spus da tre sa plec... daca vrei sa te descarci critca si u mashina mea... abia ashtept sau poate si pe a altora... -sper sa nu te fi jignit... |
re
benny man daca tu ai facut-o mai bine de ce nu ai castigat
1.nu stiu ce vezi tu cromat. 2.nu stiu daca rear-u spate care l-am pus eu vei reusii tu sa il pui din unghi in care era si cum lam pus poate ca nu pastraza linia masina e mai sus decat spoileru dif de culoare se vede usor rear-u d p masina d p care lam luat era mult mai luminat lam am depus munca dar nu asta conteaza.Ca vi tu si te iei de munca mea Citeste tu ce sa scris mai sus SI SPUNE IN p--a mea cine vroiai sa castige ca sunt plin de draci.oricum toata lumea e normal trage pt el si nu pt altu. 3.nu era antena. si vad ca nu te prea pricepi. La masina ta: 1 modificari nu ai.decat evacuare.care e jalnica decuparea rear bumper nu e la fel ca cea din partea .dar astea sunt minore 2.in rims-urile care le-ai pus se vede reflectia de pe masina d p care le-ai luat nu reflectia masini tale. 3.stopurile masini aweau o forma.ai incercat sa faci ceva ce nu tia iesit deloc ai strikt stopurile nici macar nu ai facut selectia bine 4.La tine nu e nimik din ce a zis dadi adika:umbre imbinari pt ca nu ai schimbat nimik pe.e stock nici macar lowering nu ai facut.daca faceai numai corespundeau umbrele dar nu ai invatat. Ps:mai sunt oricum .. nu stiu ce CAUTA CRITICILE ASTEA SI PARERILE VOASTRE DE RAU CA AM CASTIGAT EU LA TOPICU REZULTATE.n00b frate n00b |
re
daca observii un pic sunt 94 de pagini in care mai multa lume nu a fost multumita de rezultate nu cred ca vreodata se va face poll pt topicu asta sunt multe lucrari si cam putini cei care viziteaza topicu asta.asta ar insemna sa ne votam intre noi am awea fiecare cate un vot.Just think
|
bai gata nu-si mai au rostul criticile. felicitari rares si restul si gata. nu ne mai certam. ce a fost a fost. sper doar ca data viitoare sa fie altfel. xxdadixx sterge te rog posturile off-topic.
|
de acord cu BMW-M-Power
asta e concursu aku baga poza rares ca e marti ar trebuii prelungit termenu |
re
1 Attachment(s)
bai masina am mai dat-o odata
|
Scuze ca fac off topic dar:
Eu consider ca fiecare trebuie sa fie multumit de masina lui,adica sa o prepare cum i-ar place lui,in sensul ca daca ii place cum arata spoilerul original al masinii sa-l lase nu sa puna spoiler pt ca asa trebuie. Eu nu am pus nimic la s8 pt ca mi-a placut cum e ,chiar si rotile,sunt multumit de masina mea pt ca mie imi place Deci cred ca mai important e sa fiti voi satisfacuti de lucrarile voastre,pt locul 1 este timp destul :wink: vointa sa fie :D FELICITARI RARES |
re
ms criss.ai dreptate da-aia nu se va face concursu cu poll.si fiecare este multumit de lucrarea sa.Gusturile nu se discuta.
|
incercati sa puneti pozele la o rezolutie 1024x768 sau mai mare sa lucram mai bine :wink:
|
re
man pt stiutori :) image side->1024x768 :)) srry dar nu am awut poza mai mare data viitoare o sa pun
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning