![]() |
Re: Test Drive Unlimited
mai e de asteptat mult
|
Quote:
|
ma Doricica ma ce problema ai?:D
intra pe id-ul meu '' domnu_gabryel'' si poate pot sa te ajut eu bye |
am si yo o problema...knd ma duc sa fac cursa nu vine nici o masina. ma poate ajuta cineva?
|
ADY vezi ca ai crack de multiplayer:d...... sterge crack-ul sau cel mai bene dezinstaleaza jocu si dupa ce il instalezi iarasi sa nu mai bagi crack
|
k .........
ms |
|
Care poate, sa urce fisierul Data1.cab va rog mult ca imi da eroare si zice ca de acolo e.Plz ca vreau sa il joc si eu
|
Niste salvari....sa joc si eu putin..fara sa ma chinui :D
|
Quote:
|
io am 512 rami 256 video si 2,8 procesoru nush da am vazut ca atata cere oricum daca nu reusesc sa il fac la primavara imi iau alt calculator da pana atunci cred ca inebunesc daca nu il joc:-)
|
Slabut.......
|
stiu ca e slabut da io am si un psp si nici pe ala nu merge zice corupted data pe ala ar trebui sa mearga ca eltimu psp scos pe piata da am inteles ca trebuie sa imi schimb softweru la el ca pe softweru asta de la ei merg numai jocuri cumparate pe card nu mere nici unu si tre sa ma duc acuma sa imi cupar cablu de date sa ii schimb softweru ca pana la primavara cand imi iau alt calc mai dureaza:D:-):sad: ms oricum ca mai ajutat ca io am mai dat anunturi destia da nu raspundea nimeni ms raman dator:D
|
Quote:
|
vreau sa spun ca am inceput sa cumpar piese de calc special pt TDU..mi`am luat procesor de 1.9 amd sempron, 1GB DDR2, placa video de 256DDR2...sper sa`mi mearga..daca nu ma omor
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning