![]() |
Re: E30 - Bmw E30 M-Tech 2
Il poti ruga sa-mi dea un mesaj, eventual sa-mi puna si cateva poze si sa-mi spuna pretul, de unde este tipul? Merci mult!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inapoi la OEM..... ( dupa 2 ani inca scot si arunc tiganii de pe masina asta)..... manete semnalizare-stergatoare,motoras original.....(masina avea ceva improvizatie..avea 1 singur stergator.....inestetic...si deloc practic
|
2 Attachment(s)
........
|
1 Attachment(s)
si.... manetele..
|
1 Attachment(s)
si....daca tot e nou interiorul.... asa arata mirosul de guma turbo din magazinele nike-adidas...
|
Quote:
Baftă. |
Quote:
|
Are un miros mult prea puternic pentru masina CWS Frutto. Pe langa asta, daca o sa curga sau sa atinga plasticul acela de pe bord, vor ramane niste urme/pete de toata frumusetea care repede nu le mai scoti afara.
Se preteaza mult mai bine California Scents Golden State Delight (Car Scents), care este asemanator cu acesta si nu exista nici cel mai mic risc de pete, sa nu mai vorbesc ca si pretul este mai accesibil. Asta este doar parerea mea empirica si la aceasta concluzie am ajuns. Fiecare face cum vrea cu masina lui, insa am zis sa dau un sfat ca doar e gratis. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur ca pana la urma ai inteles ce inseamna calitate.....si ai scapat de tiganii.
In rest ce mai zici Coana Ileana?:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning