![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
Faptul ca ma mai enervez in cate un thread pe aici nu e ca fac eu pe desteptul ci pt ca doresc ca acest forum sa aiba mai multa substanta pt ca imi place. Si ma enerveaza cand apare cate unul de 16 ani care zice ca stie el despre masini una si alta, sau cum a spus cineva mai sus ca sunt pusti de 15-16 ani care stiumai multe decat unii de 25, e posibil, dar daca si cel de 16 si cel de 25 sunt pasionati opinia cui are mai multa greutate? sincer acum... Nu sunt eu destept dar unul care nu a condus o masina in viata lui in nici un caz nu e. |
Quote:
Unii ziaristi sunt fosti piloti altii nu. Proportia nu e covarsitoare in favoarea pilotilor... Si pilotii pot fi subiectivi sa stii. Crezi vreodata ca un pilot german va spune ca o masina britanica sau americana e mai buna decat una nemteasca? Foarte rare instante de asa ceva... Si sa fiu sincer, eu daca as fi jurnalist auto, cat urasc eu loganul asta romanesc, la un test impotriva concurentei din alte tari as fi subiectiv si as acorda loganului un mic avantaj, doar pt ca e romanesc si vreau ca x si y sa cumpere loganul romanesc ca sa aduc bani in tara ea, nu fiat albea k sa le dau bani italienilor. Si implicarile sunt foarte mari din cauza ca industria auto este una din cele mai mari industrii ale lumii... e normal ca oamenii sa fie partinitori. |
Quote:
|
Quote:
ameer sa shtii k sunt intrun numar foarte mae cei care au mashini puternice shi credeme pe cuvant pur shi simplu nau nici o treaba sunt total pe langa...cunosc destule cazuri in care mashini foarte bune shi foarte scumpe au ajuns pe mana unor snobi...dak ai un amg asta nu te face sofer mai bun decat unul cu o mashina de 4 ori mai slaba ... o mashina puternik nu implica automat faptul k eshti shi pasionat de motorsport sau curse...cum nu implica faptul k eshti sofer bun, sau macar cunoscator...constantza k shi restul tzarii este plina de astfel de cazuri in care proprietarii au mashini f puternice doar ptr faptul k ishi permit treaba asta...din fitze shi snobism nu capetzi dibacie intrale condusului... si sincer sa fiu am maxim respect ptr unu care incearca shi nu are cu ce decat ptr unu care are cu ce si sta noapte cu ochelarii pe mufarina intro mashina cu folii ... ii simpatizez mai mult pe ashtia care nu au dar incearca |
A da o tura cu o masina nu insemna nimic, dar sigur e mai mult decat deloc insa pentru a analiza trebuie sa ai ceva cunostinte.
nu sunt de acord cu faptul ca m3 e pt o varsta si rs4 pt alta e o aberatie , o prostie si gandire primitiva. Mai usor dai pe mana unui pusti un RS4 care e relativ docil decat un m3e92. M3 e92 nu e masina de copii e pentru barbati adevarati care se pot lupta cu fiara si clar daca nu ai experienta la condus spate uita modelul dar nu spune ca e prost spune ca e peste limitele tale. CSL exista in teste si e fenomenal, dar nu am date pe care sa am voie sa le furnizez acum. |
Quote:
Nu mai pune botul la vrajeala de acest tip. Nu mai crede reiste din astea, vezi din ce trust face parte si daca VW a pompat bani in curul lor si poate ca BMW nu-si face reclama. Cum poti tu sa crezi asa ceva sau depinde care-s criterile daca ai de urcat un deal noroios abrupt...:lol: Cum sa fiu impresionat de performantele reale ale lui RS4 cand noi avem soft in oferta pt BMW 335d si trage din mers mai tare ca un RS4 il spulbera. M e deja altceva. |
Quote:
|
Quote:
|
:lol: o sa vezi si atunci daca gandesti obiectiv o sa ai o parere curata.
Normal ca nu am condus inca M3 si ca vorbesc dupa tabele dar vreau sa-ti spun ca si pregatirea masini de curse si alte priecte tot dupa "tabele " se face si iese cum nu se poate mai bine nepoate. Dar 335d+soft RacingCode(tuv+garantie) mai rapid ca un RS4 am vazut ;) . 335i cu soft( nu orice soft si nu de la oricine se lauda ) este mai rapid chiar pe cutie automata, ca un 335d. Sa fie oare mai lent ca un 335d, un M3:rolleyes2 :?: Niciodata:!: In alta ordine de idei apelative unchias si altele poti sa le folosesti in discutie cu alte persoane mi nu-mi plac.:twisted: |
Quote:
|
|
Quote:
Pai mai degraba cred lumea de pe forumurile specializate, dar si aici lumea poate sa fie partinitoare ... dar cum am zis ... la masini gen m3 si rs4 ... intra multa subiectivitate in alegerea masinii potrivite pt tine, pt ca ambele sunt f tari. Quote:
Quote:
Nu cred pe cuvant acele reviste, nu zic nici ca ele sunt sincere, zic doar ca uite ca poate m3-ul nu spulbera rs4 asa cum zic unii de pe acest forum ... Daca acel 335d a facut un rs4 ... sunt convins ca o sa faca si un m3 ... Nu mai spune de noi ca nu gandim obiectiv cand comportamentul tau, nu numai ca nu degaja obiectivitate, dar nu e departe de acei care fac posturi gen "bmw e bmw" Si am o intrebare la tine ... tu ti-ai luat sti-ul ca sa urci dealuri, sau ca sa cari marfa? chiar sunt curios ... pt ca si ala din cate am vazut are 4x4 :rolleyes2 |
bai dar pe aici lumea mai mult se cearta decat sa discute? :) si eu zic k pozele si statisticile de prin reviste sunt doar pareri ale ziaristilor si poze spion facute de ei... si alte chestii de genul asta... care in proportie de 80% sunt false... cum ar fi k in 2008 apare noul Seria 5... si aberatii deastea, cam exagerate... ce sa faca si ei, isi fac meseria si cateodata mai si nimeresc cu parerile lor despre viitor si drive testuri si chestii deastea...
P.S. scuzati k m-am bagat si eu in seama! |
Quote:
|
Quote:
https://youtube.com/watch?v=MW4yuOu7BkM |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning