Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

Alecsinho 20-01-07 15:36

Re: oltcit club(furia rosie)

ba imi place muzica dar.... nu asa de tare parca mai frumos era cand auzeam motoru oricum e frumos.. se aude clar si bine bine... si asta e nebun ... baga numai house cu bass si are doua subufere in spate de cred ca ma arunca prin parbriz...!!! ii zisei cand merge cu mine macar un pic mai usor...!!! si sper ca inteleasa :lol: :lol:

e_Max 20-01-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 706811)
ba imi place muzica dar.... nu asa de tare parca mai frumos era cand auzeam motoru oricum e frumos.. se aude clar si bine bine... si asta e nebun ... baga numai house cu bass si are doua subufere in spate de cred ca ma arunca prin parbriz...!!! ii zisei cand merge cu mine macar un pic mai usor...!!! si sper ca inteleasa :lol: :lol:

dap cam ai dreptate nici mie numi place sa urle muzica nu te mai intzelegi cu nimeni nu mai auzi motor nu mai auzi nimic da mai depinde si d egusturi siiiiiiiiiiiii binentzeles de fitze fara suparare

Laure2fast 20-01-07 19:39

2 Attachment(s)
i-am pus si parasolar..poze:

e_Max 20-01-07 20:07

nu crezi c atrebuia putzin mai jos

Laure2fast 20-01-07 20:11

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 707228)
nu crezi c atrebuia putzin mai jos

adica sa fie mai mare?

Alecsinho 20-01-07 20:24

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 707003)
dap cam ai dreptate nici mie numi place sa urle muzica nu te mai intzelegi cu nimeni nu mai auzi motor nu mai auzi nimic da mai depinde si d egusturi siiiiiiiiiiiii binentzeles de fitze fara suparare

asa e ai dreptate... asta ii spuneam acum lu laure cand ne-am intors de la bals... lasa muzica mai usor sa ne intelegem.. dar e baiat de baiat si intelege din vorba... dar e soferu (fraso) care .... :shock: :shock: :shock: numai houssseeeee si mult basss sa aiba ....8) 8) 8)

Alecsinho 20-01-07 20:25

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 707234)
adica sa fie mai mare?

nu ma ce ai ca e frumos frumos.... lasa ca e bine.. asa ... !!!:rolleyes2

Alecsinho 20-01-07 20:25

il lasi asa negru sau pui in scris ceva pe el...??:???:

Laure2fast 20-01-07 20:26

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 707254)
il lasi asa negru sau pui in scris ceva pe el...??:???:

o sa vina scris pe el...

Alecsinho 20-01-07 20:34

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 707257)
o sa vina scris pe el...

daca tu zici ... 8) asteptam sa vedem ce ai de gand sa scrie...:lol:

danutzz... 20-01-07 20:48

da cum l-ai modificat frate??la ce suma te-a ajuns??k am si eu unu in curte...si nu vreau sa il arunc k am multe amintiri cu el.:evil: ..si mi-e mila!!!rasp plzzz..mare nevoie...

Laure2fast 20-01-07 20:52

Quote:

Originally Posted by danutzz... (Post 707284)
da cum l-ai modificat frate??la ce suma te-a ajuns??k am si eu unu in curte...si nu vreau sa il arunc k am multe amintiri cu el.:evil: ..si mi-e mila!!!rasp plzzz..mare nevoie...

suma am mai ziso cu cateva posturi in urma...peste 1000 de euro...iar de modificat..ce anume?

edy77_driver 21-01-07 08:10

de modificat o modifici dupa cum iti place danutzz...nu e o regula generala...fiecare isi lasa imaginatia libera cu materialele in fata si banii in buzunar..pentru ca atunci cind te apuci sa tunezi o masina bani sunt necesari si iti cam trebuie un saculatz fara fund pana o termini.daca a sa citesti atent topicurile ai sa vezi ca gasesti toate informatiile care te intereseaza pe acest forum.

vali-tgm 21-01-07 14:42

laure plafonul negru il ai in acte ? sau nu l-ai trecut in talon?

Laure2fast 21-01-07 16:52

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 708145)
laure plafonul negru il ai in acte ? sau nu l-ai trecut in talon?

nu il am trecut in talon..

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning