Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

TR-92-BBK 28-11-09 10:49

Re: Modificari la bordul Daciei

sau poze cu ceasurile din spate are cineva?plz reply...vreau sa le fac si eu..

Riders27 28-11-09 20:42

care poate sa ma ajute si pe mine la modificare bordului unui 1300?
pt.contact va las un id de mess rapidistul_laury va multumesc!

warn_up20 01-12-09 23:53

Quote:

Originally Posted by SteelX (Post 2243256)
deci se pot pune ace luminate de la logan :).. urmarind un topic de pe DaciaClub am vazut cum cineva a adaptat acele de la logan la ceasurile de berlina..
nu postez adresa ca sa nu se considere reclama, asa ca CITEZ:

---------------------------------------------------------------------
"Salve. chiar daca n-am mai postat de ceva timp am urmarit ce s-a mai discutat pe aici.

- referitor la ace si la centrul lor de greutate- chiar pe ax trebuie sa fie. Acele de dacia 1310, cele de tabla, au un adaos in partea mai scurta care le echilibreaza. Ideea este: un ac echilibrat trebuie sa stea in picioare (in ax adica)

- ace de logan am adaptat eu - le-am mai scurtat putin din lungime si din axul de prindere si le-am echilibrat (cand am facut rost de ele nu erau echilibrate de loc, le-am echilibrat cu niste fludor picurat... pana au stat in picioare). Astfel "preparate" functioneaza corect (imi indica exact ca acele originale) si arata bestial smile.gif

O sa postez si poze, dar nu am in momentul asta.

Bafta!"
-----------------------------------------------------------------------
"Salut.

Am revenit cu cateva poze - referitoare la centrul de greutate al acului si adaptarile care le-am facut la acul de logan + bordul meu - ultima versiune.

Referitor la ce leduri sunt mai bune: eu am incercat pe rand leduri de 5mm, leduri de 5mm date cu shmirghel, leduri de 5mm mate, leduri de 10mm, leduri SMD si leduri superluminoase de la zextar.
Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu ultimele, cate 3 pentru fiecare cadran, orientate in jos (nu inspre plexiglass), cu plasticul din interiorul ceasurilor vopsit in alb ca sa reflecte mai bine. Ledurile sunt cele cu 4 picioruse si 4 cipuri, cu unghi foarte mare de imprastiere a luminii. (sper sa nu se considere reclama, ca nu fac). Eu le-am cumparat de pe Maica Domnului, au costat 8,5 ron/bucata.
Ledurile SMD sunt si ele bune, dar nu toate, sunt unele mai puternice (si putin mai maricele), dar nu se compara cu cele de la zextar ca putere.
Cu celelalte leduri n-am facut nici o treaba.

Pozele cu bordul nu sunt de cea mai buna calitate, o sa mai revin si cu altele. Am folosit cate 3 leduri zextar pentru km si turometru, 1 led smd / ac, si vre-o 5 leduri smd pentru indicatoarele din dreapta (n-am mai avut bani de zextar smile.gif) )

Bafta!"
-------------------------------------------------------------------------
.................
"Merci pt toate laudele tongue.gif si mie imi plac foarte mult cu au iesit, sunt oricum la a 4-a sau a 5-a varianta (cred ca si ultima... ca mai mult de atat nu prea am ce sa le fac).
Lumina e puternica (se vede si ziua), si mi-a fost frica si mie la inceput sa nu fie obositoare noaptea sau sa deranjeze, dar nu e deloc asa, sunt foarte multumit.
In mintea mea vroiam sa integrez si un ceas (cu ledurile rosii) in turometru in partea de sus.... cred ca ar arata foarte misto dar inca nu am cautat asa ceva... si nu m-am gandit cum va fi alimentat si potrivit... poate pe viitor.
Toate cele bune."
-------------------------------------------------------------------------

Cam asta e tot...
Sper sa va fie de folos :D. Numai bine!

P.S.: Deci cum a spus si persoana respectiva, un ac echilibrat care sa indice bine trebuie sa stea "in picioare" (adica in ax) pe o suprafata dreapta.

ozn_yakuza potzi face un bord fix la fel? daca da la ce bani?

ozn_yakuza 02-12-09 06:20

Quote:

Originally Posted by warn_up20 (Post 2853972)
ozn_yakuza potzi face un bord fix la fel? daca da la ce bani?

nu iti pune mari sperante pt ca orice le-ai face la ace o sa iti indice eronat,oricum vb p mess ozn_yakuza

gontza 06-12-09 15:33

sallz baieti puteti pune niste poze complete cu ceasurile de 1300 pls :D

ozn_yakuza 06-12-09 16:09

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gontza (Post 2866756)
sallz baieti puteti pune niste poze complete cu ceasurile de 1300 pls :D

bord 1300 modelul OOO pret 160 ron

gontza 06-12-09 18:01

nu e prea scump cand pot sa mil fac eu dar ziceam de pozele care le trag la imprimanta daca mai lasi din pret poate il iau daca este dami un pm bafta:D

ozn_yakuza 07-12-09 13:21

Quote:

Originally Posted by gontza (Post 2867141)
nu e prea scump cand pot sa mil fac eu dar ziceam de pozele care le trag la imprimanta daca mai lasi din pret poate il iau daca este dami un pm bafta:D

da papusa fa-l tu singurel la imprimanta ca apoi o sa ma suni p mine,, sal mai ozn auzi nu poti s imi faci si mie bordul????"

BlueAngel 07-12-09 19:09

Pentru imprimanta cautati modele deja la scara 1:1 si sa le printati pe folie autocolant alba,dupa care pe o carcasa transparenta de cd le lipiti,decupati sa intre frumos,matuiti spatele carcase transparente,vopsiti interiorul carcasei unde stau ceasurile cu alb,pozitionati strategic cate leduri vreti voi sau furtunas cu leduri pe el lipiti bine si voila gata un bord sucar ;)

gontza 07-12-09 19:22

ozn_yakuza scuze daca team jignit dar nu mi se pare ziceam de poze care sa le trag la imprimanta poze sa le scot pe foaie alba A4 sa le lipesc nu complicat dar..... mai scade din pret mi se pare prea mult totusi sa fim realisti 160 RON o gramada de bani si mai bn il fac eo impreuna cu tati care e electrician auto si ma scot mai ieftin si e o placere in plus bafta;)

gontza 07-12-09 22:28

apropo daca scot la imprimanta pe ce le scot ca sa se vada prin numere ce fel de folie e aceea si pe un de gasesc bafta la modificari:D

BlueAngel 08-12-09 02:07

Ti-am dat toate detaliile pe mess dar nu stiu dc nu retii....mai bine strange bani si zi lui OZN sa iti faca un bord calumea,sincer.

ynp_46 09-12-09 19:49

Quote:

Originally Posted by gontza (Post 2870982)
apropo daca scot la imprimanta pe ce le scot ca sa se vada prin numere ce fel de folie e aceea si pe un de gasesc bafta la modificari:D

am stricat eu ceasuri de nova, ca sa fac prostia asta, noroc ca am dat pe ele 5 lei toate, si ca sa vezi distractie mare, le-am lipit am pus acele, si le-am montat:lol:lumina iok foarte slaba....in tr.1 50 la 4500rpm, a 2-a deja avea 100 si ceva:lol:.deci am aranjat acele ca la carte.e complicat, nu bati din degete si ti-ai facut tuning la masina.:shock:vorba lu` colega.strange bani si du-te la cineva care face asa ceva.

ozn_yakuza 09-12-09 22:42

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 2876587)
am stricat eu ceasuri de nova, ca sa fac prostia asta, noroc ca am dat pe ele 5 lei toate, si ca sa vezi distractie mare, le-am lipit am pus acele, si le-am montat:lol:lumina iok foarte slaba....in tr.1 50 la 4500rpm, a 2-a deja avea 100 si ceva:lol:.deci am aranjat acele ca la carte.e complicat, nu bati din degete si ti-ai facut tuning la masina.:shock:vorba lu` colega.strange bani si du-te la cineva care face asa ceva.

e o vorba din batrani,, cine stie ,cunoaste,, nu va mai bagati nasul ,unde nu trebuie.

RobertRFG 10-12-09 19:25

Pana nu iti bagi nasul nu inveti ;)......

All times are GMT +2. The time now is 21:21.

- Copyright 2026 4Tuning