![]() |
Santose iti recomand : Liviu Guta & Play AJ - Barbatul ideal
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: enjoy *fara numar pentru Santos italianu` |
:( mai incearca... :cry:
|
1 Attachment(s)
sper sa nu mai fii fost pusa pondeva asta :roll:
enjoy : :headfones |
Re:
Quote:
frate las k vii tuh la vara la mare ..s i iti pun p femeia mea sa dea din cur manele si pun pariu k o sa`ti cam placa manelele :) ... hahahaah ... facem pariu :) .... io zic k o sa`ti rupi omuletzu urland p Gutza :) si cu femeia mea p boxa ::))) |
neeaaah :) am o \"femeie\" tare geloasa.. :) face urat.. :)
ne vedem la un suc.. neaaparat frate.. serios.. te-am poopat .. ne vdm la VARA !! :D si btw : manelele... merg.. dupa.. ceva alcool :) asa.. pe uscat.. nu :D |
Parerea mea este ca fiecare asculta ce vrea, chiar si in mahina. Singura muzica crae merge pe mashina este Rap-ul si House-ul, manele si lautareasca sau latino, greceasca, wtf r u stupid. Bine ca nu v-a luatzi mini van ca sa luatzi lautari cu voi in mashina ca este foarte tare si la moda :evil:
|
Cea mai tare melodie e siempre pusa de cioli, mersi mult!!!!
Vreau si eu o melodie plssss Se numeste Paris Latino si vreau varianta remixata, k originalele le am Bandolero - Paris Latino, Star Academy 2 - Paris Latino, fara astea k le am Vedeti si voi ce mai gasiti si puneti aici, mersi mult PEACE :peace: |
Nu-i luati nimic! M-a pus sa-i iau albumul Nelly si nu a luat decat cateva melodii... Pt ce tineam eu spatiul ocupat... :no: :raving:
|
Uite aici Mr.Nice ce am gasit eu pt tine !!! :)
SCHIMBA EXTENSIA DIN RAR IN MP3!!!! K NU E ARHIVA daca nu e asta mai caut k mai erau niste mixuri pe acolo :D |
daft punk - human after all
2 Attachment(s)
WTF? shtergetz plz postu asta
|
daft punk - human after all
3 Attachment(s)
Quote:
printre altele... am facut rost de \"human after all\" albumu lansat de daft punk acum 3 zile... e bethon!!! \"It's a grittier, darker album than Discovery, pumped full of the Daft Punk trademarks - analogue synths, obscure guitar riffs, robot voices and sassy beats\" |
1 Attachment(s)
hai k va dau una belea :) ...
da vreau si eu melodia aia a lu cream cu cerebel .. achante ... :) ... heheheh |
vreau si eu melodia aia d la Kiss care o baga ashtia cu P w l a ... nu aia cu p w l a boy p w l a cavalo .. asta ultima mai ritmata ...
|
vezi daca e asta https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=153766#153766 ...(postul meu :) )
|
hai k o sa va urk o manea .. sper sa nu va iasa bashici .. da nu acum k mere aiurea netu .. maine seara .. sau dimineatza ok :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning