![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
6 Attachment(s)
AMG SL 65 s-a dat cu 200.000$
Intre timp mi-am luat 3 jucarii Bmw E36-40000$ Land Rover-50000$ Dacia Logan -10000$ Sper sa va placa..Urmeaza sa le prezint in detaliat pe rand si sa le inmatriculez:oops::oops: PS-Stiu ca am 4 masini dar am luat bani multi pe AMG... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Opa altu cu logan :))) l-am luat aseara si eu dar nu i-am facut poze am uitat... asa ... si i-am pus niste jante care le aveam de la un caddy
Scuzati Portbagaju altu nu are ... |
4 Attachment(s)
Quote:
BMW E36-Motor-M54B30 266 CP STOCK Jante Aliaj din Fabrica(deocamdata) Volan dn piele ABS Tapiterie din Piele Computer de bord Geamuri electrice Aer Conditionat Oglinzi Electrice Sevo directie Inchidere Centralizata Alarma Aibarg Sofer Masina a fost Inmatriculata si a luat Itp Fara probleme Krypton-De cat are motoru al tau?.....si cam cat tea costat?..e frumos;);) |
frumos bimmer 1.5 DCI ;)
|
8 Attachment(s)
Poze cu masina incaltata,vopsita,si frumoasa:)
Parreri? @inox f frumos pisicu Tineo tot asa @cripton logan mov,numa sa iesi cu el prin brasov sa vezi cum se uita lumea la tn:)) |
1 Attachment(s)
andy ;) ai jantele cam inauntru :)) in rest e bine bv mi-a venit finala la lighean :D Maine ma duc sa o inmatriculez :))
|
Quote:
Range Rover nu-l mai prezint... Sa stiti ca e varianta FUll Option si atat,... |
Urmeaza sa iau la Logan :
jante Motor vr6 Suspensie cu tot ce ii trebuie Grila Stopuri smoked |
Quote:
Cred ca o sa imi cumpar un duster sau un pajero....dar o sa imi cumpar un suv in tot cazul,m-am cat saturat de astea mici :) |
2 Attachment(s)
Quote:
II multumesc Domnului krypton pentru toba(Paraitoare):-P:-P Golanu a fost Inmantriculat...Range Roveru Am deja probleme cu el...:cry::cry: Motor -1.6 16v 103CP... ABS geamuri electrice doar fata... Aer conditionat si atat stiu eu deocamdata Jante de tabla(Vin schimbate) |
3 Attachment(s)
Am montat si eu un motor V8 , de 5.4L pe masinuta asta mica :x . Ma costat 8500 E Motorul .
Mi-au venit si jantele . :peace: |
voi pe toate masinile puneti v8 ??? pe opel as fi pus 1.9
|
Quote:
|
Azi am dus rabla in service :-P sa o vopseasca... ca numi place alb
Jante noi bbs 1000e BodyKit imi vine Maine sau Luni cel tarziu... --R.Equinox frumos logan... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning