![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
sa te vad cum iti faci si chederele crem :))
la mine a fost mai usor sa le fac negre, la crem o sa bagi 3 tuburi de crema de pantofi in ele :)) vezi ca plafonu e cel mai spurcat, mie mia luat 3-4 zile sal fac calumea |
:)) Si acum imi spui dupa ce am dat jos vechea tapiterie de pe el?Maine ma duc sa cumpar materialul;)).Pai chederele le las mai bine asa cum sunt.Au culoare deschisa asemanatoare materialului pentru plafon iar in masina e mai intuneric ca afara .Nu o sa dea chiar asa de urat.Voi incepe cu plasticele de la stalpii spate pentru a-mi face incalzirea:)) iar apoi plafonul.
|
Asa am zis si io, ma minteam singur ca da bine cu ele normale :))
O sa vezi, ca daca le faci crem dau si mai bine. Baga crema de pantofi in ele :)) |
1 Attachment(s)
A mai ramas sa fac plafonul care nu il reusesc.Am terminat stalpii din spate,mijloc si fata de tapitat.
De 2 luni caut bara de GTI dar nu gasesc.Pe unde sun ba le-au dat ba nu le au complete. Cu riscul de a fi injurat intreb ce parere aveti de asta: |
Eu zic ca nu se potriveste cu stilul ales de tine la polo :)
|
eu zic ca nu se potriveste cu nimic
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gata am inteles:D oricum nu eram nici eu de acord cu ea(nu stiu ce fusese in mintea mea).Mi-am propus sa numai investesc bani in masina fara sa fie nevoie daca tot o voi vinde.In concluzie decat plafonul si cu aripa cu rugina o voi mai face la ea.In rest doar intretinuta.Asigurare si rovinieta zilele astea facute si atat!
Ce parere aveti de o bora? Am oscilat intre mai multe masini dar la final au mai ramas doua: golf 4 si bora.90 la suta tind spre bora.O prefer mai mult pentru aspectul exterior si pentru spatiu. Oricum,cateva poze cu stalpii facuti: |
Quote:
|
Spatiu in bora? :))) eu votez passat sau a4 ;)
|
Quote:
|
Ford Transit
|
Buna asta trafy :))
|
4 Attachment(s)
Ziua de azi a venit cu schimul rulmentilor pe spate si un filtru sport.Intre timp am gasit un plafon intr-o stare foarte buna.
Imi e greu sa renunt la Polo cand ma gandesc ca mi l-am facut asa cum vrut. Urmeaza sa fac aripa si o refoliere la geamuri spate plus fata dar transparenta foarte redusa. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning