Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

cipig60 10-02-08 14:35

Re: Masina mea...

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1344362)
bv cipala:D

pai nu ma basule :?: atata vrajala cu bmw3.0nu stiucati cai si un sac de bani eu il rup cu corrado si face 1700 euro si nici cai nu are cat bmw-ul

20 XUX 10-02-08 19:20

ce corrado? g60? sau vr6?

cipig60 11-02-08 11:50

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 1348188)
ce corrado? g60? sau vr6?

g60 1.8-160 magari

Bassu_SIV 14-02-08 13:44

sa nu dai prea tare cu biciul in ei:D

cipig60 14-02-08 16:06

folosesc o blana basule

bartolomeus 18-02-08 01:19

Quote:

Originally Posted by cipig60 (Post 1347649)
pai nu ma basule :?: atata vrajala cu bmw3.0nu stiucati cai si un sac de bani eu il rup cu corrado si face 1700 euro si nici cai nu are cat bmw-ul

tu esti cumva baiatul care l-am cunoscut la prestige???

bartolomeus 18-02-08 01:46

Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 1365397)
tu esti cumva baiatul care l-am cunoscut la prestige???

Cred ca tu esti... in fine, tot ziceai si in seara aceea ca ma faci, si acum vad ca insisti, ca ma "rupi"... de unde ai scos-o? Ne-am facut noi doi si nu-mi amintesc eu :?: Asa iti place sa vorbesti fara fapte? Hai frate sa ne facem odata, si daca cumva chiar o sa ma faci, o sa recunosc, da frate esti mai tare... asa vorbe-n vant poate sa arunce oricine :oops:

Si am incercat sa iti mai explic ceva in seara aceea, poate nu ai inteles - eu nu mi-am cumparat masina ca sa fac liniute cu ea, mi-am cumparat-o pentru alte scopuri. Nu toata lumea isi cumpara masini doar ca sa faca liniute cu ele.
Daca tu de aia ti-ai cumparat-o, felicitari! Iti doresc sa nu ai adversar! Dar asta nu inseamna ca poti cataloga alti oameni care isi cumpara masini (puternice, ne-puternice) - ca daca nu fac liniute cu ele sau nu se intrec cu ele - sunt dusi.

lupalb 18-02-08 09:22

barti, lasa frate, ca vin eu cu bicicleta mea, si ne luam la o liniuta, filmez si punem pe net...sa vada tot "poporu" ca te fac la liniute.... daca stau sa ma gandesc.... te pot face, ca ti-o sui pe cric....si eu "accelerez" in blana....

lupalb 18-02-08 09:24

1 Attachment(s)
uite , in filmuletu asta e un corrado care nu poate sa ia curba din prima.... nu zice nimeni, la liniute sunt rapide, dar frate, eu zic ca as vrea o masina care sa mi iasa din parcare dintr-o singura manevra, nu din 3 .... oricum, masina e super tare... are tot respectu meu...

PaulMIG 18-02-08 12:50

Usor usor ca poate nu sa inteles exact ce a vrut sa zica. Normal ca fiecare isi ia masina pt nevoile personale... In viitor nu va harjoniti ca suntem o comunitate maricica in devenire;)

bartolomeus 18-02-08 13:23

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1365785)
barti, lasa frate, ca vin eu cu bicicleta mea, si ne luam la o liniuta, filmez si punem pe net...sa vada tot "poporu" ca te fac la liniute.... daca stau sa ma gandesc.... te pot face, ca ti-o sui pe cric....si eu "accelerez" in blana....

ok, sa zici unde si cand :D ... nici nu stiu de ce ne mai facem ca vad ca stii siguranta ca o sa ma faci :rolleyes2

lupalb 18-02-08 13:27

frate, pai eu sunt ruda cu mama omida, cum , nu stii? astazi ne facem ... vin cu laptopu` la tine si ne facem la NFS, si iti arat ca te spulber

bartolomeus 18-02-08 13:44

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1366283)
frate, pai eu sunt ruda cu mama omida, cum , nu stii? astazi ne facem ... vin cu laptopu` la tine si ne facem la NFS, si iti arat ca te spulber

:oops: am crezut ca esti cipig60 :oops:

lupalb 18-02-08 13:58

ce face internetu` asta din om.... tata... eu sunt... si cu masinuta mea , te spulber la orice ora ... da stiu ca tu stii asta.... "ie toonata la rigar" ... in fine... masinuta ta fuge , stiu, dar daca o ridic pe cric tot te iau, sau daca iti prind un bolovan de masina, tot te iau:)) cu toti magarusii tai care ii ai in plus... apropo, vezi ca e unu cu 11XXX bmw pe forum aici care provoaca pe oricine... io filmez, promit:lol:

axxro 18-02-08 18:56

adrenalina asta...........

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning