![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
|
ce corrado? g60? sau vr6?
|
Quote:
|
sa nu dai prea tare cu biciul in ei:D
|
folosesc o blana basule
|
Quote:
|
Quote:
Si am incercat sa iti mai explic ceva in seara aceea, poate nu ai inteles - eu nu mi-am cumparat masina ca sa fac liniute cu ea, mi-am cumparat-o pentru alte scopuri. Nu toata lumea isi cumpara masini doar ca sa faca liniute cu ele. Daca tu de aia ti-ai cumparat-o, felicitari! Iti doresc sa nu ai adversar! Dar asta nu inseamna ca poti cataloga alti oameni care isi cumpara masini (puternice, ne-puternice) - ca daca nu fac liniute cu ele sau nu se intrec cu ele - sunt dusi. |
barti, lasa frate, ca vin eu cu bicicleta mea, si ne luam la o liniuta, filmez si punem pe net...sa vada tot "poporu" ca te fac la liniute.... daca stau sa ma gandesc.... te pot face, ca ti-o sui pe cric....si eu "accelerez" in blana....
|
1 Attachment(s)
uite , in filmuletu asta e un corrado care nu poate sa ia curba din prima.... nu zice nimeni, la liniute sunt rapide, dar frate, eu zic ca as vrea o masina care sa mi iasa din parcare dintr-o singura manevra, nu din 3 .... oricum, masina e super tare... are tot respectu meu...
|
Usor usor ca poate nu sa inteles exact ce a vrut sa zica. Normal ca fiecare isi ia masina pt nevoile personale... In viitor nu va harjoniti ca suntem o comunitate maricica in devenire;)
|
Quote:
|
frate, pai eu sunt ruda cu mama omida, cum , nu stii? astazi ne facem ... vin cu laptopu` la tine si ne facem la NFS, si iti arat ca te spulber
|
Quote:
|
ce face internetu` asta din om.... tata... eu sunt... si cu masinuta mea , te spulber la orice ora ... da stiu ca tu stii asta.... "ie toonata la rigar" ... in fine... masinuta ta fuge , stiu, dar daca o ridic pe cric tot te iau, sau daca iti prind un bolovan de masina, tot te iau:)) cu toti magarusii tai care ii ai in plus... apropo, vezi ca e unu cu 11XXX bmw pe forum aici care provoaca pe oricine... io filmez, promit:lol:
|
adrenalina asta...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning