![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
Quote:
Quote:
Eventual sa punem pozitie de start si de finish si sa masuram in felul acesta timpul. Quote:
Jurizarea nu este mai usoara, dimpotriva este mai grea. Repet, nu este o idee rea, dar trebuie testat mai intai. Eu propun sa se scada puncte si pentru :!: SUBVIRARE :!:. Sunt destui care fac un fel de drift combinat cu subvirare. Nici nu stiu cum sa ii spun :confused2. Quote:
|
Ai foarte mare dreptate in tot ceea ce ai spus mai sus legat de Time Attack !
kitu_gudu : "Jurizarea nu este mai usoara, dimpotriva este mai grea." M-am exprimat gresit , am vrut sa spun ca clasarea este mai usoara adica se pot face diferentele mai usor ! Si da ai dreptate cred ca dak punem un Start si un Finish am sti Perfect timpul ! Umpic de efort pentru arbitrii ar fi sa scrie pe foaie si la sfarsit sa vada ce si cum ! Kitu_gudu : Eu propun sa se scada puncte si pentru SUBVIRARE . Si eu am zis asa ceva acum mult timp dar .... multi se dau din Mouse inclusiv eu , dar unii subvireaza excesiv fara voie .... Ar creste nivelul foarte mult daca cei din organizare ar implementa lucrul asta dar repet , pentru majoritatea care se dau din mouse si nu au sensibilitatea necesara subvireaza fara voie . Nu multa lume isi permite un mouse+pad performant pentru Low Dpi . |
Pentru mine ar fi usor sa impun subvirarea dar eu ma dau din taste si in felul acela fac un dezavantaj pt cel cu mouse!;)
|
eu am cel mai tare pad si cel mai nasol mouse :))) pad-un caiet de matematica =))) si mouse vechi de 2 ani :)) care mai are putin si se duce naibii
|
Quote:
|
da :)) ala mai are putine file :)))) dupa ce se termina ma las de drift =)))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite cu ce ma dau eu sorinele :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ __________________ Daca tot vorbim de scazut puncte, ar fi bine sa se scada si pentru trasa (sau linie). __________________ __________________ |
Asa liniste?
|
pai daca e in " concediu " campionatul...
|
e Intuneric =)
|
cand incepe campionatul;;)?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning