![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
In momentul de fata, la vanzare nu e niciuna fara defect, toate au gauri, crapaturi prin colturi si cu toate astea, ba n-au grila, ba n-au buza, ba au bandourile vopsite in cine stie ce culoare, ba au buza julita, ba au bandourile julite. Chestii dinastea. Nici macar una sa aiba piesa principala calumea ca oricum o vopsesc. Si sa dau 400 de lei fara transport pe una fara grila centrala si fara buza, ajung la 700 fara vopsit plus ca-i si gaurita pe lateral pt ceva semnale gen usa......... Plus ca rar gasesti una fara bandourile atinse etc. |
bine ca le-am vandut eu la foc automat cu 100e..mai asteapta nu te grabi ca masini mai vin..
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Marti vin farurile cu lupa :D
|
Quote:
P.S. Mai am o curiozitate mare: ce zic baietii cu "da jos si pune-ti OEM"...:lol::lol::lol: mie imi plac, acum sa vedem cum vin pe masina totusi inelele sunt specifice BMW, iar led-urile alea ptr AUDI....astept sa vad cum iese...spor la treaba |
Quote:
|
Frumoase rau...
|
Quote:
|
mai bine le luai negre macar.. ai dat multi bani pe ele si nu stiu ce sa zic.. o bara de M era mult mai necesara si mai ramaneau si bani.
|
mai bine aratau un set de Hella Celis
|
Quote:
pentru look se mai face acum si putin rabat la vizibilitate. |
Quote:
|
Sincer, dayline = audi. Sunt frumoase farurile ce-i drept dar BMW-ul nu se pupa cu asa ceva. Au mai si fost peste 200 euro cred, faceai minuni de banii aia.
Legat de bara fata, mai bine mai astepti putin, trebuie sa gasesti una din dezmembrari in stare foarte buna, si cu grila si cu buza ok. Apar masinile cu pachet m la dezmembrat imediat.. si o bara din dezmembrari e mult mai buna calitativ decat una noua pe producator. |
3 Attachment(s)
Dayline, hmmm am vazut niste poze, cei drept erau negre farurile si vin bine, mie imi plac! ,chiar nu arate rau, insa cand aprinzi pozitia mi se par ca nu se pupa cu masina.
Ar fi faine sa le vopsesti interiorul culoarea hardtop-ului, a jantelor :D , e doar o idee . Eu as fi optat pentru faruri Dual Projector Headlights ; am vazut unele :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning