Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

Gabi 15-01-07 23:15

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

Oricine are dreptul la o parere, fie ea buna, sau rea! Asa cum mie mi-a placut cum arata proiectul inca de la primele poze postate, lui protuning nu ii place, sau, ma rog, i se pare prea indraznet. Topicul se numeste TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO, asa ca cei care n-au legatura cu el ar face bine sa se abtina, altfel trecem la sanctiuni!

B-69-TAU 15-01-07 23:39

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 700064)
Oricine are dreptul la o parere, fie ea buna, sau rea! Asa cum mie mi-a placut cum arata proiectul inca de la primele poze postate, lui protuning nu ii place, sau, ma rog, i se pare prea indraznet. Topicul se numeste TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO, asa ca cei care n-au legatura cu el ar face bine sa se abtina, altfel trecem la sanctiuni!

de acord cu tine gabi de acum inainte o sa urmaresc si eu mai indeaproape topicul asta , tot ce va fi pe langa se va numi avertizment, nu o sa se mai sterga nimic de acum inainte! asa ca fara jigniri sau insulte....

Aaronnel^ 15-01-07 23:48

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 700087)
de acord cu tine gabi de acum inainte o sa urmaresc si eu mai indeaproape topicul asta , tot ce va fi pe langa se va numi avertizment, nu o sa se mai sterga nimic de acum inainte! asa ca fara jigniri sau insulte....

Fi atent ca pe mine mai prins :) M-a luat valu cu cei care critica prea tare opera lui ZOZO :)

claudiu lucian 16-01-07 09:54

problema e ca o parere...nu neaparat contra, dar o parere, nu prea buna este luata ca o jignire, ca o insulta, dar p cei care injura si cahiar insulta nu ii vede nimeni.

DR ZOZO, esti cu adevarat cel mai bun, ai scos spoileru ala....super bine. acum din poze pare cam mult iesit in fatza, dar u ai ochiul format si vezi masina cu tot ce vrei sa-i faci....cu sticla p capota, si tot ce mai vrei sa-i faci. Felicitari pt cum a iesit matritza. si poate mai arunci cate o poza p aici sa vada si ochiu nostru de nepriceputi. RESPECT

ruller 16-01-07 22:31

Zozo nu te lua dupa altii care te critica aiurea...eu zic sa continui sa faci treaba ta..si sa pui si poze pe thread daca tot l-ai deschis... oricum sunt multi care te sustin...si eu :D
imi place cum o iesit bara ...bafta la restu si asteptam poze !!:-P

DR.ZOZO 17-01-07 08:18

2 Attachment(s)
numai ptr voi o fac dar pana la un moment dat nu pana la final

Bmw_Rulllzzz 17-01-07 08:48

a iesit super, sper sa reusesc sa ajung si sa o vad

Aaronnel^ 17-01-07 09:01

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 701769)
numai ptr voi o fac dar pana la un moment dat nu pana la final

Incepe sa prinda contur partea din fata.
Este f.interesant ce ai facut. Cu siguranta cand va fi finisata va arata si mai bine... bafta in continuare ZOZO si te astepptam cu poze cu evolutia lucrarii

OmB* 17-01-07 14:18

arata super bn bara zozo... dar vad k ai facuto exact invres de cum vroiai prima oara sa o faci adika fara nicio priza de aer in ele.....:lol: :lol: :lol:

Keep up the good work!!!!

Mandella 17-01-07 15:28

cred ca in afara de creatorul masinii, nimeni nu are nici cea mai vaga idee despre forma finala, in orice caz va fi una dintre cele mai controversate masini modificate de la noi
spor la treaba din partea mea

kupid0n 17-01-07 17:42

cred k nici creatorul nu stie cum va arata la final......:):):)

LiviuTZ 17-01-07 19:39

Ne Pedepsesti Rau Daca Nu Mai Pui Poze!!!ma Faci Sa Vin La Tine La Atelier Sa Ma Holbez Putin La Ea...imi Place,este Marfa Tineo Tot Asa

DR.ZOZO 17-01-07 20:40

5 Attachment(s)
am inceput sa inbrac in piele si E 36-le,stalpi spate.
maine iau jos matrita de pe bara capota si parbriz.
pielea alba este gravata in adincime cu laser,daca doreste cineva orice inscriptie in piele sa ma caute.
referitor la cum va arata masina in final,credetima eu stiu si la cel mai mic detaliu,voi intradevar nu va puteti imagina,ptr ca nu avem aceasi mentalitate:)):))mai prost decat acuma nu va iesi:)):)):))

Aaronnel^ 17-01-07 20:53

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 702799)
am inceput sa inbrac in piele si E 36-le,stalpi spate.
maine iau jos matrita de pe bara capota si parbriz.
pielea alba este gravata in adincime cu laser,daca doreste cineva orice inscriptie in piele sa ma caute.
referitor la cum va arata masina in final,credetima eu stiu si la cel mai mic detaliu,voi intradevar nu va puteti imagina,ptr ca nu avem aceasi mentalitate:)):))mai prost decat acuma nu va iesi:)):)):))

Ohoo ff.frumoasa piele .. si zozo masina nu arata prost delok :)
Abia astept sa o vad gata
Cam cand crezi ca o termini ?

stiuculeanu 20-01-07 21:46

e belea...grav...super...parerera mea e ca in spate triplele sa fie niste leduri iin caroserie si s-a rupt filmu
oricum una peste alta avem si noi cu ce sa ne ,mandrim la saloanele international de acum in colo
sa traiasca dr. zozo si cu firma lui

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning