Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

Rabanne 16-03-07 11:57

Re: Polo GTI vs...

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 801236)
Rab ....nu are rost ...serios.....dar Doamne fereste sa vina parliztii din provincie cu manualele si "hidramatele" lor si sa pape vreun popou de fizician.....:shock: ..va fi doliu...:twisted:

Loooool:)))Noi sa fim sanatosi;)Cainii latra, caravana trece.

yoda 16-03-07 12:09

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 801244)
Chiar nu ai vrea sa afli parerile celorlalti referitoare la tine, sincer. Totusi ei au educatia si bunul simt sa nu spuna pe forum chestii de genul asta:)

chiar vreau sa stiu!crezi k eu ma ascund in spatele unor taste?!
eu am spus ca am auzit...nu ca as stii sigur ca masina are cod bwa!
asa ca revino-ti!cum pe mine ma mananca lumea de c** asa si pe tine!sa fiu in acelasi ton cu tine...chiar nu ai vrea nici tu sa afli parerea celorlalti referitoare la tine, la fel de sincer.eu cel putin vb frumos de tine si nu te acuzam de nimic!in schimb tu bagi fitile!
iar ref la tfsi?!nu inteleg..parca era tfsi vs tfsi nu vs bmw , opel, renault s-au mai stiu eu ce!

putem discuta prin pm sau la telefon sau chiar in realitate daca vrei!oricum eu vroiam sa iau legatura cu tine!

B39738 16-03-07 12:11

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 801143)

p.s.1.cred k gti-ul alb nu are cod bwa, iar dak are, umbla vb prin iasi k ar cam intrerupe ! ;)

Johni,dormi in pana mea si te papa baietii de viu.Umbla vorba de una singura pe strazi si nu te gaseste,te-ai apucat acum sa-ti pui si tu motor BWA sa nu mai intrerupa.O intrerupere,doua intreruperi,trei intreruperi,start!

yoda 16-03-07 12:13

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 801269)
Johni,dormi in pana mea si te papa baietii de viu.Umbla vorba de una singura pe strazi si nu te gaseste,te-ai apucat acum sa-ti pui si tu motor BWA sa nu mai intrerupa.O intrerupere,doua intreruperi,trei intreruperi,start!

esti varza!;)

B39738 16-03-07 12:14

.....stiu....

mpa 16-03-07 12:22

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 801123)
da este masina unui prieten!!NU este a mea!! :-P
gluma....gluma...dar chiar asta e realitatea ref la "jucat" !!:lol:

Si daca nu te superi de intrebare cum stai tu cu prietenul ala?

yoda 16-03-07 12:30

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 801280)
Si daca nu te superi de intrebare cum stai tu cu prietenul ala?

nu ma supar!:D de cand nu te-ai mai vazut cu el, a mai modificat-o un pic ;)
are dyno test facut la computest cu 260 cp si 350 Nm parca!
ne-am dat de 5 ori iar scorul este 4-1 pt mine(ultima data am avut niste mici probleme)
pe 2 cred ca aveam 1 masina si pe 3-4 vreo 2- 3 masini!ceva de genul...

mpa 16-03-07 12:40

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 801288)
nu ma supar!:D de cand nu te-ai mai vazut cu el, a mai modificat-o un pic ;)
are dyno test facut la computest cu 260 cp si 350 Nm parca!
ne-am dat de 5 ori iar scorul este 4-1 pt mine(ultima data am avut niste mici probleme)
pe 2 cred ca aveam 1 masina si pe 3-4 vreo 2- 3 masini!ceva de genul...

Aha. Ultima oara cand ne-am jucat zicea ca are soft "race" si ceva modificari minore pe evacuare. A fost un 3-0. Daca el a mai modificat zic ca ar fi frumos sa ne jucam din nou. Tie ce iti zice la computest?

yoda 16-03-07 19:17

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 801305)
Aha. Ultima oara cand ne-am jucat zicea ca are soft "race" si ceva modificari minore pe evacuare. A fost un 3-0. Daca el a mai modificat zic ca ar fi frumos sa ne jucam din nou. Tie ce iti zice la computest?

3-0 pt cine ?!

golf4tunat 17-03-07 00:18

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 801269)

Stai linistit dragos ... :) cod bwa sau axx , manuala sau hidramata , exista de toate felurile la noi in moldova printre alea 3 harburi de pe strada ( citat din almanahul domnului Doc )... chiar mi-ar face placere draga yoda sa te bat cu tot cu intreruperi ... daca oi fi avand si asa ceva . Oare vorba asta umbla singura nu cumva tu ai intrebat in stanga si in dreapta ;) , mai au greci o vb siko siko :)) (smochina ) !!!

P.S. Daca eu las securea jos vad ca altii iau toporu , am uitat sa mentionez ca dupa eu nu tac ci iau drujba !!!

golf4tunat 17-03-07 00:21

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 801271)
esti varza!;)

Omul pe care lai facut varza e inginer ... oare ai tu atatia ani cata scoala are el ... nu mai zik de experienta la modificat motoare nu la resoftat sau teste dyno !!! De ce nu intelegeti ca vb astea nu ajuta ci distrug !!!

P.S. Ti-am facut un compliment legat de masina ta care ramane in picioare dar ca om nu meriti complimente ... REVENITI LA SUBIECT SI LASATI REZULTATELE SA VB NU FISE DYNO SI ALTE FITUICI !

Bafta !

yoda 17-03-07 10:09

Quote:

Originally Posted by golf4tunat (Post 802320)
Stai linistit dragos ... :) cod bwa sau axx , manuala sau hidramata , exista de toate felurile la noi in moldova printre alea 3 harburi de pe strada ( citat din almanahul domnului Doc )... chiar mi-ar face placere draga yoda sa te bat cu tot cu intreruperi ... daca oi fi avand si asa ceva . Oare vorba asta umbla singura nu cumva tu ai intrebat in stanga si in dreapta ;) , mai au greci o vb siko siko :)) (smochina ) !!!

P.S. Daca eu las securea jos vad ca altii iau toporu , am uitat sa mentionez ca dupa eu nu tac ci iau drujba !!!

din principiu nu ma interesez prea mult de oameni k voi...nu e nevoie sa intreb in stanga sau dreapta...simplu vin la start..iar grecii mai au o vorba pt ceea ce se intampla pe aici malakia sau malak...(traducerea se poate gasi pe net)
la fel cum ai lasat tu securea la fel am procedat si eu!nu mai e nimic de demonstrat...voi cu ale voastre ...noi cu ale noastre!
iar despre placerea ta?!nu stiu ce sa zic...fiecare are un vis ascuns...o dorinta...o realizare de facut...bafta in realizarea tuturor dorintelor tale!

yoda 17-03-07 10:15

Quote:

Originally Posted by golf4tunat (Post 802326)
Omul pe care lai facut varza e inginer ... oare ai tu atatia ani cata scoala are el ... nu mai zik de experienta la modificat motoare nu la resoftat sau teste dyno !!! De ce nu intelegeti ca vb astea nu ajuta ci distrug !!!

P.S. Ti-am facut un compliment legat de masina ta care ramane in picioare dar ca om nu meriti complimente ... REVENITI LA SUBIECT SI LASATI REZULTATELE SA VB NU FISE DYNO SI ALTE FITUICI !

Bafta !

oare ma cunosti tu atat de mult incat merita sa vorbesti?oare stii tu cati ani am eu sau cata scoala am facut?!raspunsul e NU!asa k mai lasa aprecierile, te rog!l-am facut varza vis-a-vis de atitudinea lui, nu fata de cunostintele sau priceperea sa! ;)
de asemenea vorbele aruncate in vant de voi nu au facut decat sa intretina o stare de agitatie aici!debutul a fost al vostru, nu al nostru!
iar de revenit la subiect....hmmmm...ar cam trebui sa revina mai multi....dar nu prea inteleg in ce calitate ne spui sa revenim la subiect pe topicul deschis de noi?!

p.s.ti-am multumit la complimentul facut de tine si am apreciat schimbarea tonului...k acum sa vad k l-ai schimbat din nou?!:rolleyes2 nu prea mai inteleg aceasta instabilitate! :sad:

bogdan_kwx 17-03-07 11:04

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 802647)
oare ma cunosti tu atat de mult incat merita sa vorbesti?oare stii tu cati ani am eu sau cata scoala am facut?!raspunsul e NU!asa k mai lasa aprecierile, te rog!l-am facut varza vis-a-vis de atitudinea lui, nu fata de cunostintele sau priceperea sa! ;)
de asemenea vorbele aruncate in vant de voi nu au facut decat sa intretina o stare de agitatie aici!debutul a fost al vostru, nu al nostru!
iar de revenit la subiect....hmmmm...ar cam trebui sa revina mai multi....dar nu prea inteleg in ce calitate ne spui sa revenim la subiect pe topicul deschis de noi?!

p.s.ti-am multumit la complimentul facut de tine si am apreciat schimbarea tonului...k acum sa vad k l-ai schimbat din nou?!:rolleyes2 nu prea mai inteleg aceasta instabilitate! :sad:

pai aici e topis de provocari.din cite inteleg ai un gti.vino sa vezi cum merge linga o masina din 87 de 120 cp.daca vrei evident si fie ca cel mai bun sa cistige

bogdan_kwx 17-03-07 11:11

se pare ca e octavie rs in fine nu conteaza ce e

All times are GMT +2. The time now is 02:34.

- Copyright 2026 4Tuning