![]() |
Re: Bn 71 wrc
Quote:
|
momentan are 122 cp+ ..... :twisted:
|
Ce mishto se aud veveritele alea sub capota...:D Bravo baieti! dar nu am inteles un lucru...de ce dreaq in toate 3 filmuletele ai arso pe sustache?! cu farurile stinse.:))
|
nu aveam incarcare si in plus imi tot zburau furrtunele de turbo k mai aveam nevoie de 2 coliere si nu gaseam la ora aia
|
Nerabdarea asta...:-P Ai speriat toti cainii:))
|
Da a zis la un moment in ultimul video ca nu are incarcare:lol: da eu nu inteleg ce aveai cu masalieru? De ce nu intra calumea si tot timpul il caraiai...
Oricum se aude demential... "haide ala mic" |
mai trebuie intins cablu la ambreiaj....
O sa pun poza cu blowoff sarit de la fix din cauza blani =))) |
erau probleme cu toate dar nu am mai avut rabdare trebuia intins cablul de ambreaj astazi mai fac micile reglaje o mai las in rodaj din cauza nerabdari mele am ajuns acasaa si de bucuros ce eraam nu am mai putut dormi
|
Salut, 120bhp are la o presiune de 0.4bar...
Fara blow off intorci paletii in turbina si e pacat de ea, felicitari ptr tot ce ati facut! 10+ ptr munca depusa! |
mersi mult gabi blowwul a sarit afara de la presiune nu iam pus eu bine o siguranta categoric o s a fie cu blow
|
5 Attachment(s)
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock:
|
jos palaria.tine-o tot asa.trage bine batranica ;)
|
Salut, ma bucur sa vad ca e gata sau ma rog functionabila gata probabil se va mai gasi una alta de facut...dar arata bine hai la un 0.9bar...si gata face spectacol fara indoiala!
ps: BAGATI UN VIDEO ZIUA SI FACUT BINE CAP COADA! :rolleyes2 |
Ai un automobil care va rupe norma:D
Vb lu Gabi, un clip pe timpul zilei?:D |
ce bine le sta baba cu ursu :D
btw filmare pe timp de zi oo sa postezz mai dupamasa cand ajung de la munca :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning