![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
Vr6 are un mare avantaj datorita conceptiei motorului, fiind foarte compact, avand aceasi rezistenta la cuzineti, precum un L6, singura mare problema fiind racirea blocului ce are repede de suferit la o firebere a motorului si unele probleme la garnitura de chiulasa. Nu poti pune la indoiala fiabilitatea, VR6 fiind un motor foarte fiabil, doar instalatia electrica e mai firava si dupa ceva ani necesitatnd o revizie atenta datorita coacerii cablurilor si conectorilor electrici din cauza temperaturii mai ridicate in compartimentul motor. Motorul VR6, chiar pot spune ca e un motor reusit, fiind compact, usor si fiabil. Dar nu exceleaza cu nimic din prisma performantelor, fiind chiar codas daca e sa il comparam cu alte motoare de cilindree apropiata. Asa ca , o comparatie cu K20 nu e corecta, si doar pot spune ca respect K20 de poate face fata unui motor mult mai mare. Daca e sa-l comparam cu F20C sau fara sa mai aduc in discutie F22C nu are absolut nici o sansa. Corect ar fii sa-l comparam cu alte motorare in 6 cilindri de capacitati apropiate, si abia atunci putem spune cat de bun e acel motor. Iar asa, nu-l vad avand sanse de izbanda. Quote:
|
Quote:
despre celelalte motoare nu pot spune mare lucru.am prieteni care au opel si baga bani in motoare la greu.acum depinde si cum iti ingrijesti masina. despre motoarele de honda chiar nu pot spune nimic. cert este ca nu exista motorul perfect,fiecare are plusurile sau minusurile lui. cum spuneam si in alte posturi,vr6-le da o senzatie unica la condus,si eu unul nu l-as schimba cu toate motoarele la un loc din acest topic. |
Quote:
sa nu uiti sa filmezi....cat de lat e civicul din spate :)) |
Quote:
Nu doresc denigrarea acestui motor, ci doar vreau sa subliniez faptul ca nu exceleaza cu absolut nimc, ba din contra, are printre cele mai slabe performante la vremea respectiva. |
Quote:
|
nu m-am putut abtine:lol:
corsa c20xe vs civic 1.8 VTi cu axe de Tipe R etc. ne-am dat din mers la cererea propietarului, si k sa nu mai existe discutii de greutate, am pus doua roti in portbagaj si in dreapta te cata tatuc care are si el 90kg https://www.youtube.com/watch?v=riG0LiVwcCE |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care a ales viteza de la care v-ati dat?
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/user/ph88bas#p/u aici este langa corsa oricum mare cioban ala care urla in masina |
Quote:
o sa urmeze azi filmuletul |
Quote:
ai dreptate a stat langa basu 6 secunde pana a prins corsa aderenta cum trebuie :D:D:D |
oricum mare cioban ala care urla in masina[/QUOTE]
oare adevar graiesti??? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning