![]() |
Re: Oltcit Trs
pe madalin(ZOLTI=e moldovean din braila BR 02 YSP nr de la oltcitu lui) lasati-l in prostia lui si daca avetzi okazia sa facetzi afaceri cu el sau sa va imprietenitzi cu el,Sfatu meu si al altor cativa oameni dp forum EVITATI-L ADUCE NUMAI BELELE:D ,eu am avut niste probleme cu el,dar cum e si proverbul "nu te pune la mintea prostului" sau "razbunare e arma prostului" am preferat sa-l ignor pe el si lucrurile facute de el,dar daca vad k va continua nu-l iert si voi merge pana in panzele albe cu el.....si nu numai eu ,foarte multa lume(persoane care imi cer nr lui de tel sau adresa,nr de la masina,mai nou POZE CU EL)NUMAI BINE!! SI URMATI-MI SFATUL NU AVETZI CE PIERDE!!!
imi cer scuze in fatza administratorului daca am facut exces sau am adus injurii(VREAU DOAR SA PUN LUMEA IN TEMA).VA MULTUMESC!! |
cu un TRS stok nu ai cum sa faci Tico,matiz, logan si mai ales 206 deja aberatii... daca ati facut asemenea masini ori era soferu slab ori nu stia ca voi va intreceti... ii Dau dreptate lui Lascu:rolleyes2
|
tico si matiz au motoarele de 800 sau de 900 daca nu ma insel...asa ca un TRS (motor de 1300) ar cam avea un avantaj in fatza acestor 2 masini....daca o dacia face un TICO(vazut cu ochii mei) de ce nu ar avea si oltcitul sansa asta???
|
Quote:
|
ms Ja Rule si Laure pentru incurajari...cand il voi lua va voi contacta pe toti, poate chiar mai repede, adica cand voi avea banii necesari (credit ca alta solutie nu-i) pentru sfaturi cam ce sa iau (bine io vreau trs-u rosu sau clubul frantuzesc-in stare buna nu ce am avut eu), deci mai bine zis cam la ce ar trebui sa ma uit cand il iau ca io cu mecanik is varza...dar pana atunci raman cu first-bike-u.
numa bine... |
Quote:
|
ok scuze de off topic...oricum imi faceam la timpul potrivit :)
|
Scuze ca ma bag.. da trebe sa facem nitica lumina vizavi de subiectu madalin cristinel zolty
Eu sunt "Gabii" de pe oltcitforum, cred ca madalin ma confunda cu userul Gabi de aici. Probabil de aceea ti-a dat mesajul ala de amenintare. Mie mi-a dat teapa, in concediu am carat o cutie de viteze 2600 de km prin toata tara .. .la insitentele lui, ca trebuia sa vin de la Arad la Bucuresti sa-i vand cutia. Si hopa... cand trebuia sa ma intalnesc cu omu - si-a tinut telefonu inchis.. io plecasem in turul tarii in concediu. Apoi la mare, iarasi ma suna, ca vezi doamne e student la calculatoare si alea alea, sa-i duc cutia la medgidia (io eram pe plaja la navodari) ca imi plateste benzina si alea alea. Bineinteles, in seara cand trebuia sa ne intalnim iarasi nu a fost gasibil pe telefon. Am povestit intamplarea si pe celalat forum ca sa isi dea lumea seama cu cine are de-a face. imediat au mai apaut si altii care luasera teapa de la el.. Tot el a inceput s ase amestece ca musca-n lapte dand mesaje private atat mie (eu nici nu le citeam, le stergeam direct, l-am ignorat total!) cat si amicilor mei cu tot felul de stupizenii.. In fine pe celalat forum si-a luat ban peste ban si vad ca tot nu s-a linistit, la un moment dat ameninta cu bataia pe unu din membrii forumului.. pe unii ii minte ca e la bucuresti, pe altii ca sta in timisoara. Are imaginatie foarte bogata omul asta. Daca nu ma credeti, intrebati-l va rog pe Bogdanlascu - sa vedeti ca nu spun baliverne. Asa ca Gabi, cred cu toata convingerea ca acest individ degenerat psihic pe nume madalin cristinel zolty te confunda cu mine.. Eu am decis sa il ignor complet, asemenea indivizi nu merita nici macar sa ii citesti mesajele private, dar sa ii mai si raspunzi... Apropo, eu sunt din Arad... Scuze anticipat daca am spus ceva ce contravine regulamentul, sau daca am fost total off-topic... Ideea e ca mesajul lui madalin catre Gabi a ajuns la mine pe celalat forum, si m-am simtit dator sa dau o mica explicatie... O zi senina va doresc, Ciombe (Gabii) |
...sa-l duca totusi cineva la un control pe baiatul ala, pentru ca nu este la prima amenintare!! acum vb cat mai serios, are nevoie de ajutor.... :|
|
In primul rand, bine ai (re)venit.
In al 2-lea rand... bine ca ne-ai (sau, cel putin, m-ai) facut sa rad cu povestea ta. Omu' e... coo-coo ! :lol: @Magos & all the others: hai sa-l lasam in durerea lui, cu aberatiile lui si, mai ales, cu prostia lui si sa nu mai facem offtopic ! :wink: |
mi-am pus niste gume noi 175 65 r13 pe fatza. si vreau sa zic.. ca arata si mai bine.. si nu se mai opreste din scart... parca a inviat si mai mult masina... pur si simplu nu se opreste din scart si da cu fum din ele 1-a .. cat despre tico sau matiz.. credetima ca nu are sanse in fatza mea .. pe probate :)chiar... cineva cu un tico matiz la o provocare.. ? cineva200ro pe mess
|
ideea este sa nu scirtaie aproape deloc adica sa aibe aderenta
|
matizul nu prea are sanse (e greu rau)
tico da si nu cred ca il faci decat daca e soferul bland cu ea tico pe distanta scurta rupe |
tico are un demaraj bun...dar in rest lasa de dorit...dar daca si-a luat avantul necesar pe o distantza de 50-100 de metrii nu il mai prinzii...dar dupa distantza asta il vezi in retrovisoare..:D
|
Cataline ... tico s`ar putea sa`ti dea rusinicã.. nu`i glumã (dar sa aibã sofer)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning