![]() |
Re: Discutii despre cursa
mereu deplasarile sunt o placere :)
anonymous vine oriunde este bine primit si unde nu e ...vin eu singur ... :P si data viitoare sigur n cheama :D sincer sa fiu grupele sunt bune...doar k noi toti trebuie sa intelegem k distanta d 400m devine din c in c mai scurta...si trebuie sa tinem pasul |
sal CZR
asa e e din ce in ce mai apriga cursa pe 400m ! da zi si mie ca eu sincer ma consider nedreptatit cum sa ma dau eu cu a4 20t seat leon 20t integrale mai era unu cu un a6 ala cu interculerul ala mare in fatza care zicea ca a dat 1300 eur pe el in fine asta e .... dar sincer grupele care au fost facute la dragonul rosu au fost gandite mult mai bine ! a fost o proportie de Cp cat de cat egala sa zic asa ce sa iti mai zic decat sanatate si sa iti toarca motorul ca in visele tale alea smechere ne vedem la urmatoarea cursa sper sa fie in buc salutare |
Quote:
|
Quote:
si ce sa-ti facem mestere daca grupa este 165-200??!!! data viitoare facem o derogare speciala pt tine sa te bagam la o grupa mai jos 130-165 cp cu tdi-urile, dar si acolo ti-o iei grav de la leon tdi de 150 cp integral! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu am vb cu RAZ si ti-a zis ca a fost cu jumate de bot in fata.. dar ca nu stie exact dak inainte sau dupa 400m..
Concluzia.. sa mai incerce o data sa nu mai fie discutii ;) Cat despre recuperat.. R5-ul recupera, nu GTI-ul. |
Cel mai bine sa mai dau inca o data .
|
Quote:
nici eu nu te cunosc si nici masina nu ti-o stiu, asa ca atunci cand ma mai vezi pe undeva vino sa vorbim sa ma cunosti si sa vezi si cum se conduce un evo. ok? :-) |
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand asa zisul A6 de care vorbeai tu este de fapt un Audi A4 2.0 TFSI quatro si nici macar nu a mers bine la cursa in pofida modificarilor pe care le avea. Ceea ce nu inteleg eu este de ce te simti frustrat ca el a dat numai pe intercooler 1300 Euro? Daca vrei performanta investeste bani in masina!!! |
Quote:
Oricum masina ta merge f bine , mi-a placut |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning