![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi i-am umplut frigideru de carne unuia care a 2-a oara luna asta nu are loc de mine si reuseste sa imi zgarie masina exact in acelas loc ca si data trecuta....sper sa citeasca forumu asta si sa stie ca ii doresc tot binele din lume...dupa funeraliile sale bineinteles :twisted:
|
Am schimbat folia de pe faruri multumita lu' Sabin si Vali bora bora si inca alte cateva maruntisiuri !
Pe aceasta cale tin si eu sa le urez conducatorilor auto ce merg noaptea pe pozitii si proiectoare sedere placuta intr-o garsoniera cu usa in tavan ! |
Quote:
Quote:
|
Exagerati totusi... :)))) sa le doriti moartea ... :)))) e maxim... :)))) inteleg injuraturile la refuz dar sa ii doresti moartea pentru asemenea chesti... Parca e asa... Brrrrrr... :))))
|
metafloric vorbind ma baieti...(poate unii dintre voi stiu sentimentu ..atunci cand iti gasesti masina zgariata sau lovita in parcare..tinand cont ca aici e un forum de pasionati de masini cu totii avem o reactie cam exagerata cand vine vorba de masina )
si ca noutate la masina ca sa fiu on-topic adaug grila pt bara vrs..:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi am schimbat cureaua de la distributie si rola,cureaua de la alternator ,filtrele de benzina si ulei,placutele de frana si uleiu.
Aveam in jur de 80 000 de km cu vechea curea si ... nu ma puteam baza prea mult pe ea. Ms mult ptr plafon Laureee.S-au tras toate bulele si acum plafonul arata de nota 10 :D Maine urmeaza un mic subwoofer si cam ajunge momentan cu schimbarile: |
1 Attachment(s)
Noua achizitie... Va urma :))
|
Quote:
ON: sambata am fost si eu ocupat sa prajesc calculatorul de bord :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning