Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/248089-facut-masina.html)

MiTzA- 25-04-12 20:24

Re: Ce ai facut azi la masina?

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 4996719)
niste distantiere de 2 pe spate......

plm, citand un profesor de-al meu , ultima poza e 'pesa' :))

fan3xxl 25-04-12 20:31

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 4996719)
niste distantiere de 2 pe spate......

in mers se vede grav rau din spate :shock::shock:

luci4n_vl 26-04-12 00:42

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4998002)
in mers se vede grav rau din spate :shock::shock:

ca o salvare:))

Mytza07 28-04-12 16:54

azi i-am umplut frigideru de carne unuia care a 2-a oara luna asta nu are loc de mine si reuseste sa imi zgarie masina exact in acelas loc ca si data trecuta....sper sa citeasca forumu asta si sa stie ca ii doresc tot binele din lume...dupa funeraliile sale bineinteles :twisted:

MiTzA- 28-04-12 17:54

Am schimbat folia de pe faruri multumita lu' Sabin si Vali bora bora si inca alte cateva maruntisiuri !

Pe aceasta cale tin si eu sa le urez conducatorilor auto ce merg noaptea pe pozitii si proiectoare sedere placuta intr-o garsoniera cu usa in tavan !

crysty.bobok 28-04-12 18:01

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 5001696)
azi i-am umplut frigideru de carne unuia care a 2-a oara luna asta nu are loc de mine si reuseste sa imi zgarie masina exact in acelas loc ca si data trecuta....sper sa citeasca forumu asta si sa stie ca ii doresc tot binele din lume...dupa funeraliile sale bineinteles :twisted:

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 5001751)
Am schimbat folia de pe faruri multumita lu' Sabin si Vali bora bora si inca alte cateva maruntisiuri !

Pe aceasta cale tin si eu sa le urez conducatorilor auto ce merg noaptea pe pozitii si proiectoare sedere placuta intr-o garsoniera cu usa in tavan !

:???:

sharkylete 28-04-12 19:06

Exagerati totusi... :)))) sa le doriti moartea ... :)))) e maxim... :)))) inteleg injuraturile la refuz dar sa ii doresti moartea pentru asemenea chesti... Parca e asa... Brrrrrr... :))))

Mytza07 29-04-12 01:36

metafloric vorbind ma baieti...(poate unii dintre voi stiu sentimentu ..atunci cand iti gasesti masina zgariata sau lovita in parcare..tinand cont ca aici e un forum de pasionati de masini cu totii avem o reactie cam exagerata cand vine vorba de masina )

si ca noutate la masina ca sa fiu on-topic adaug grila pt bara vrs..:D

fan3xxl 29-04-12 01:49

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 5002163)
metafloric vorbind ma baieti...(poate unii dintre voi stiu sentimentu ..atunci cand iti gasesti masina zgariata sau lovita in parcare..tinand cont ca aici e un forum de pasionati de masini cu totii avem o reactie cam exagerata cand vine vorba de masina )

si ca noutate la masina ca sa fiu on-topic adaug grila pt bara vrs..:D

metaforic? eu ce sa mai zic de vara trecuta cand am gasit tot botul acoperit in ulei ars? multa sanatate si sa dea domnu sa ii creasca toata familia in jos ca morcovii....sa nu mai zic de faptul ca zilnic apare cate o zgarietura noua pe ea....o fi ea in 3 culori dar totusi

luci4n_vl 29-04-12 07:20

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 5002170)
metaforic? eu ce sa mai zic de vara trecuta cand am gasit tot botul acoperit in ulei ars? multa sanatate si sa dea domnu sa ii creasca toata familia in jos ca morcovii....sa nu mai zic de faptul ca zilnic apare cate o zgarietura noua pe ea....o fi ea in 3 culori dar totusi

pai de ma nene,daca`ti place sa`ti disperi vecinii aia tineri de 70 de ani cu muzica ta in "blana" :)))))

sharkylete 29-04-12 08:30

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 5002170)
sa nu mai zic de faptul ca zilnic apare cate o zgarietura noua pe ea....o fi ea in 3 culori dar totusi

Sa vezi cand ai o singura culoare ce aiurea este... :)))

fan3xxl 29-04-12 08:36

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5002215)
pai de ma nene,daca`ti place sa`ti disperi vecinii aia tineri de 70 de ani cu muzica ta in "blana" :)))))

pai daca ar avea 70 de ani ar fii tineri in plm :))) sa se duca la azil....

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5002252)
Sa vezi cand ai o singura culoare ce aiurea este... :)))

pe zi ce trece sunt tot mai putin curios de lucrul asta :))) incepe sa imi placa asa, sunt pe ganduri sa pun si elemente de alte culori :)))))

NTZ03 30-04-12 20:31

2 Attachment(s)
Azi am schimbat cureaua de la distributie si rola,cureaua de la alternator ,filtrele de benzina si ulei,placutele de frana si uleiu.
Aveam in jur de 80 000 de km cu vechea curea si ... nu ma puteam baza prea mult pe ea.
Ms mult ptr plafon Laureee.S-au tras toate bulele si acum plafonul arata de nota 10 :D
Maine urmeaza un mic subwoofer si cam ajunge momentan cu schimbarile:

Vl-91-KpE 07-05-12 21:07

1 Attachment(s)
Noua achizitie... Va urma :))

cruizer11 07-05-12 21:09

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5013801)
Noua achizitie... Va urma :))

Frumos domnu' frumos! Felicitarile mele si sa le porti sanatos!

ON: sambata am fost si eu ocupat sa prajesc calculatorul de bord :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:15.

- Copyright 2026 4Tuning